Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Γιάννης Μανιάτης (Βουλευτής Αργολίδος Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πρώην Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος)

Γιάννης Μανιάτης
Γιάννης Μανιάτης
Βουλευτής Αργολίδος Δημοκρατικής Συμπαράταξης, πρώην Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος

«Aυτή η κυβέρνηση κατάφερε να περάσει το κλίμα του διχασμού και στα νέα παιδιά. Διαφωνώ με τις καταλήψεις των μαθητών στα σχολεία για εθνικά θέματα, όπως το Μακεδονικό. Το ΚΙΝΑΛ είναι ενάντια στις καταλήψεις,

Θλιβερή και γελοία η δήλωση του Πρωθυπουργού για τις 100 ημέρες διακυβέρνησής του. Ο ίδιος, τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, έφερε τα δικά του μνημόνια και υποθήκευσε τη δημόσια περιουσία. Σήμερα και μετά την υπερ φορολογία που ο ίδιος εφάρμοσε, μοιράζει επιδόματα. Το επίδομα είναι ένα απλό παυσίπονο. Ο κ. Τσίπρας εφάρμοσε επαχθή μέτρα και το ερώτημα είναι, αν θα δημιουργηθεί ποτέ ένα παραγωγικό μοντέλο στη χώρα, το οποίο και θα φέρει την πραγματική ανάπτυξη. Όλος αυτός ο ορυμαγδός των εξαγγελιών του κ. Τσίπρα, είναι για να σώσει τον εαυτό του και τον ΣΥΡΙΖΑ στις προσεχείς εκλογές.

Την ίδια ώρα συνεχίζουν την στοχοποίηση πολιτικών τους αντιπάλων. Η δικογραφία κατά του πρώην Πρωθυπουργού κ. Σημίτη, προέρχεται από μια αόριστη κατάθεση του κ. Βασιλάκου, που έχει ήδη καταδικαστεί για τα εξοπλιστικά. Υπάρχουν φύλακες στη Δικαιοσύνη, που παίζουν ένα παραπολιτικό και παρασκηνιακό παιχνίδι, υπέρ των σχεδίων του κ. Τσίπρα. Την ίδια στιγμή και ενώ ο κυβερνητικός του εταίρος κ. Καμένος στο Υπουργικό Συμβούλιο έκανε λόγο για χρηματισμό από τον Σόρρος, ο Πρωθυπουργός σιωπά. Ο κ. Τσίπρας είναι τροχονόμος των τεράστιων σκανδάλων της κυβέρνησής του.

Ο κ. Τσίπρας υπόσχεται περαιτέρω μείωση των φορολογικών συντελεστών στα επόμενα τρία χρόνια, όταν δεν θα είναι Πρωθυπουργός. Έτσι νομοθετεί και η γιαγιά μου.» 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: