Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Λευτέρης Αυγενάκης (Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ, Βουλευτής Ηρακλείου)

Λευτέρης Αυγενάκης
Λευτέρης Αυγενάκης
Βουλευτής Ηρακλείου ΝΔ, Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής ΝΔ

«Η ΝΔ έχει πάγια θέση, τα σχολεία πρέπει να είναι ανοιχτά, τα παιδιά στα θρανία τους και οι καθηγητές στις θέσεις τους. Από εκεί και πέρα, η συμφωνία των Πρεσπών είναι καταδικαστέα για εμάς, και όπως έχει υποσχεθεί ο κ. Μητσοτάκης, θα προσπαθήσουμε να την αλλάξουμε.
Να μας πει την θέση του για τις καταλήψεις ο καριερίστας καταληψίας κ. Τσίπρας, που με τις καταλήψεις έχτισε την καριέρα του.

Ο κ. Τσίπρας ακολουθεί την προσφιλή τακτική του Τσοβόλα δώστα όλα. Αφού πρώτα υπερ φορολόγησε, έρχεται τώρα σαν τον Αϊ Βασίλη να δώσει ένα δωράκι, αντί να δημιουργεί πολίτες, δημιουργεί πελάτες που περιμένουν στην ουρά για να πάρουν ένα επίδομα, ένα ψίχουλο. Διέλυσε τη μεσαία τάξη, την οποία η ΝΔ θα επαναφέρει ως κυρίαρχη στη κοινωνία.

Ο κ. Τσίπρας είναι ο μακροβιότερος μνημονιακός Πρωθυπουργός, αυτός που υπέγραψε δύο μνημόνια, όταν έλεγε ότι θα διαγράψει τα μνημόνια. Ως ανέκδοτο ακούγεται το περί 100 ημερών διακυβέρνησής του, δηλαδή αντιπολιτεύεται τον ίδιο του τον εαυτό που έχει ήδη κυβερνήσει τέσσερα χρόνια;

Αυτή την εποχή η κυβέρνηση κινείται σε τρία επίπεδα. Στη παροχολογία και στο πούλημα υποσχέσεων, στη λασπομαχία με τα υποτιθέμενα σκάνδαλα που η ίδια ανακαλύπτει και δημιουργεί εφαρμόζοντας το δόγμα Πολάκη και στη προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου ηγέτη με ανανεωμένο προφίλ, του κ. Τσίπρα.
Ο λαός δεν τσιμπά πλέον, έχει καταλάβει ότι πρόκειται για μια πολιτική συμμορία και τίποτα άλλο. Μια συμμορία που βάζει απέναντί της τον οποιονδήποτε της αντιστέκεται, τον στοχοποιεί και προσπαθεί να τον εξοντώσει. Τέτοιες πρακτικές έχετε βιώσει και στη Ζάκυνθο.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: