Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Stigma DJs
Mainstream
Δευτέρα, 03 Δεκεμβρίου 2018

Σπύρος Καρανικόλας (Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου Κινήματος Αλλαγής)

Σπύρος Καρανικόλας
Σπύρος Καρανικόλας
Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου Κινήματος Αλλαγής

«Ο κ. Τσίπρας μας έχει στοχοποιήσει, προσπαθεί να συκοφαντήσει τη Δημοκρατική παράταξη και να υφαρπάξει ψήφους με μια άθλια προπαγάνδα εναντίον μας.
Ξεκίνησαν να μας λασπολογούν με την υπόθεση Novartis βάζοντας στο κάδρο τον κ. Λοβέρδο και τον κ. Βενιζέλο και τώρα ρίχνουν λάσπη κατά του πρώην Πρωθυπουργού κ. Σημίτη, του ανθρώπου που μας έβαλε στην ΟΝΕ, χρησιμοποιώντας μια έωλη κατάθεση ενός ανθρώπου που έχει καταδικαστεί σε 16 χρόνια κάθειρξη. Εμείς δεν λέμε να μην γίνει έρευνα προς τον κ. Σημίτη, επειδή ήταν Πρωθυπουργός και προερχόταν από εμάς, αλλά να υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία και δεν υπάρχουν. Το ότι επί Πρωθυπουργίας Σημίτη ένας Υπουργός, ή δύο, έβαλαν το δάχτυλο στο μέλι, δεν σημαίνει ότι έκανε και αυτός το ίδιο, ή γνώριζε και συγκάλυπτε.

Οι πολίτες καταλαβαίνουν το παιχνίδι που παίζει προσωπικά ο κ. Τσίπρας και αυτό φαίνεται στις δημοσκοπήσεις.
Αποδεικνύεται ότι την κυβέρνηση αποτελούν τρία κόμματα, ο ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ και η Καραμανλική δεξιά, με κορυφαία στελέχη της να μετέχουν, όπως ο κ. Παπαγγελόπουλος, η Κα Παπακώστα, αλλά και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος, που προέρχεται από το ίδιο περιβάλλον. Μιλάμε λοιπόν για μια τρικομματική κυβέρνηση με ΣΥΡΙΖΑ, ΑNEΛ και Καραμανλική πτέρυγα. Αυτό επίσης αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας δεν έκανε ποτέ έρευνα στη κυβέρνηση Καραμανλή της περιόδου 2004-2009.

Δεν ξέρω αν η πολιτική πόλωση ευνοεί ή όχι το ΚΙΝΑΛ, όμως σίγουρα δεν ευνοεί τον λαό. Είμαστε απέναντι στον κ. Τσίπρα που μεθοδευμένα προσπαθεί να διχάσει τον Ελληνικό λαό.»  


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: