Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2018

Διονύσης Ακτύπης (Πολιτευτής ΝΔ, Νοσοκομειακός γιατρός)

Διονύσης Ακτύπης
Διονύσης Ακτύπης
Πολιτευτής ΝΔ, Νοσοκομειακός γιατρός

«Στο πρόσφατο συνέδριο της ΝΔ όπου και συμμετείχα, φάνηκε τόσο έντονα, όσο ποτέ άλλοτε, η ενότητα του κόμματος. Είμαστε όλοι ενωμένοι μπροστά στη πολιτική αλλαγή που έρχεται, με τη ΝΔ να αναλαμβάνει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Είμαι υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου από το 2015 και επιθυμώ να είμαι και πάλι στις επερχόμενες εκλογές. Η τριάδα που θα αποτελέσει το ψηφοδέλτιο του κόμματος, θα πρέπει να είναι πολύ δυνατή, με ευρεία αποδοχή στη κοινωνία, με αναγνωσιμότητα, ικανότητα και προσφορά.

Εμείς δεν βλέπουμε με κακό μάτι τη διεύρυνση, μπορούμε να συμπεριλάβουμε και ανθρώπους που ανήκουν ακόμα και στον χώρο της κεντροαριστεράς, μπορούμε να συνεργαστούμε, πάνω σε μια προγραμματική βάση που θα συμφωνηθεί.

Δεν είναι στις προθέσεις του Προέδρου της ΝΔ κ. Μητσοτάκη να δοθεί χρίσμα στους λεγόμενους μικρούς Δήμους, άρα και στη Ζάκυνθο, εκτός κάποιων μεγάλων Δήμων και των 13 Περιφερειών της χώρας. Ούτε και εγώ το βρίσκω σκόπιμο να δοθούν χρίσματα ή στήριξη για τον Δήμο Ζακύνθου.

Ως Επιστημονικό Συμβούλιο του Νοσοκομείου Ζακύνθου συνεδριάσαμε και συμφωνήσαμε να εμείνουμε στην αρχική απόφασή μας να παραιτηθούμε. Από τη στιγμή που η διοίκηση λέει ότι εμείς λειτουργούμε μόνο ως συνδικαλιστές και δεν μπορεί να συνεργαστεί μαζί μας, από τη στιγμή που μας απαξιώνει, τότε και εμείς της ανοίγουμε τον δρόμο να γίνουν εκλογές, να βγει ένα νέο Επιστημονικό Συμβούλιο και να συνεργαστεί μαζί του.»