Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2019

Θεόδωρος Παπαθεοδώρου (Βουλευτής Αχαΐας Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τομεάρχης Δικαιοσύνης)

Θεόδωρος Παπαθεοδώρου
Θεόδωρος Παπαθεοδώρου
Βουλευτής Αχαΐας Δημοκρατικής Συμπαράταξης, τομεάρχης Δικαιοσύνης

«Έχουμε να κάνουμε με μια συμπαιγνία διαρκείας από Τσίπρα και Καμένο.
Θα μπορούσε ο κ. Καμένος να είχε άρει την εμπιστοσύνη του προς την κυβέρνηση πριν τις υπογραφές της συμφωνίας των Πρεσπών, δεν το έκανε, προφανώς για να πάρει κάποια ανταλλάγματα. Τελικά από ότι φαίνεται δεν τα πήρε και σήμερα είναι απαξιωμένος τόσο ο ίδιος όσο και το κόμμα του. Όταν έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή θα δούμε τι θα γίνει, αλλά αν βουλευτές συνεχίζουν να στηρίζουν την κυβέρνηση, τότε δεν έχουμε κυβέρνηση μειοψηφίας όπως λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ, έχουμε μια κανονική κυβέρνηση πλειοψηφίας. Σε κάθε περίπτωση, φαίνεται ότι οδηγούμαστε αργά ή γρήγορα σε εκλογές.

Ο κ. Πολάκης είναι χυδαίος και γαυγίζει εκφράζοντας τον Πρωθυπουργό. Στην υπόθεση Novartis έχουμε αδιαμφησβήτητα ένα σκάνδαλο και μια σκευωρία. Είχα ζητήσει από την προανακριτική επιτροπή που ήμουν μέλος, να κληθούν οι μάρτυρες προς εξέταση και το αρνήθηκε η πλειοψηφία, γιατί όπως αποδείχτηκε οι μάρτυρες ήταν στημένοι. Επρόκειτο για μια πολιτική σκευωρία με στόχο να πληγούν πολιτικοί αντίπαλοι της κυβέρνησης.

Έχουμε εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη, όμως ταυτόχρονα υπάρχει και ένα παραδικαστικό κύκλωμα στο οποίο ευτυχώς συμμετέχουν ελάχιστοι δικαστικοί.
Ακυρώνεται η κατάθεση του πρώην προστατευόμενου μάρτυρα κ. Μανιαδάκη. Για να αποδόσεις σε κάποιον τον χαρακτήρα του προστατευόμενου μάρτυρα, δεν θα πρέπει ο ίδιος να είναι εμπλεκόμενος. Εδώ στήθηκε η όλη διαδικασία με κατασκευασμένες κατηγορίες, έχουμε στημένο μάρτυρα και κατασκευή ενόχων. Κάποια στιγμή όλοι όσοι εμπλέκονται σε αυτή τη σκευωρία θα λογοδοτήσουν.»