Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Stigma DJs
Mainstream
Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2019

Μάκης Κουρούμαλος (Εκπρόσωπος Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου)

Μάκης Κουρούμαλος (Εκπρόσωπος Τύπου Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου)

«Το ΚΙΝ.ΑΛ ήταν ένα τόλμημα, μια εκλογική σύμπραξη με σκοπό να ενωθεί η κεντροαριστερά. Τελικά δεν καρποφόρησε αυτή η προσπάθεια και πλέον τον Μάρτιο θα έχουμε ένα συνέδριο από μηδενική βάση, στο οποίο θα συζητηθούν όλα.

Η συμφωνία των Πρεσπών πέρασε με τις ψήφους του ΠΟΤΑΜΙΟΥ και του κ. Θεοχαρόπουλου, ενώ το ΠΑΣΟΚ ήταν αντίθετο στη συμφωνία, επομένως στο επερχόμενο συνέδριο του Μαρτίου προφανώς και θα ξεκαθαρίσουν όλα. Το ΠΑΣΟΚ δεν άλλαξε όνομα για να αποφύγει τα χρέη του όπως κάποιοι λένε, το δάνειο θα αποπληρωθεί.

Το ΠΑΣΟΚ πάντα σεβόμενο την άποψη της τοπικής κοινωνίας αποφεύγει να δώσει χρίσματα και στηρίξεις.
Υπάρχει σήμερα μια σύγχυση, από μια διορισμένη επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ που λέει ότι θα στηρίξει τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Αρμένη, αλλά αυτό δεν ισχύει για το ΠΑΣΟΚ. Τα μέλη μας είναι ελεύθερα, κατά συνείδηση, να ψηφίσουν όποιον θέλουν.
Τρία μέλη μας, μεταξύ αυτών και εγώ, θα στηρίξουμε τον υποψήφιο Δήμαρχο κ. Αγαλιανό, γιατί θεωρούμε ότι είναι ο Δήμαρχος των έργων, αλλά επαναλαμβάνω ότι ως νομαρχιακή επιτροπή δεν θα δώσουμε επίσημη στήριξη, δεν υπάρχει σήμερα στενή κομματική γραμμή.
Να πει δημόσια την άποψή του, ο φίλος μου και γραμματέας της νομαρχιακής ΚΙΝ.ΑΛ κ. Κομιώτης, σχετικά με το ποιον στηρίζει.

Προσωπικά είμαι υπέρ της απλής αναλογικής αλλά βλέπουμε κάποιους να περιφέρονται στα καφενεία και να σχηματίζουν ομαδούλες. Αυτοί ερμηνεύουν κακώς τον νόμο, βλέπουμε ορισμένους με διαφορετική ιδεολογική και πολιτική προσέγγιση να συζητάνε με άλλους για συνεργασίες και όχι για τα αληθινά προβλήματα του τόπου.

Ο Δήμος Ζακύνθου σήμερα είναι διοικητικά και οικονομικά στο απόλυτο τίποτα, κάτω από το μηδέν και θα πρέπει ο καθένας που θέλει να γίνει Δήμαρχος, να συνειδητοποιήσει ποιον Δήμο θα αναλάβει. Είναι συλλογική η ευθύνη για την κατάντια που έχει περιέλθει ο Δήμος, μιλάμε για πολιτικές παλινωδίες, απουσία γνώσης, τόλμης και αποφασιστικότητας.»