Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019

Διονύσης Μποτώνης (Αναπληρωτής Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου)

Διονύσης Μποτώνης
Διονύσης Μποτώνης
Αναπληρωτής Γραμματέας Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Ζακύνθου

«Δίνουμε την ελευθερία κινήσεων στο κάθε μέλος μας, να στηρίξει όποιον επικεφαλής επιθυμεί, αρκεί αυτός να είναι φίλα προσκείμενος στον χώρο μας, στον χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. Πριν από δύο με τρεις ημέρες, συνεδρίασε η Νομαρχιακή μας Επιτροπή και αποφάσισε να σεβαστεί τις επιλογές των μελών της, σχετικά με την στήριξη που αυτά παρέχουν σε αυτοδιοικητικά ψηφοδέλτια επικεφαλής των οποίων είναι μέλη οι και φίλοι του χώρου μας. Αρχικά είχαμε την υποψηφιότητα του κ. Αρμένη και στη συνεχεία προστέθηκε η υποψηφιότητα του κ. Αγαλιανού. Δεν μπορούμε να στηρίξουμε πρόσωπα όπως ο κ. Γιαννάτος που γαλουχήθηκε στον χώρο μας, αλλά μετά έφυγε και πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ, σε έναν χώρο που μας βρίζει και μας υποτιμά.

Στον παραδοσιακό χώρο του ΠΑΣΟΚ, το κάθε στέλεχος, μέλος και φίλος, έχει την δική του φωνή, έχει την δική του έκφραση και όλοι μαζί προχωράμε κάνοντας το επόμενο βήμα.

Όταν έγινε η διεύρυνση του χώρου μας και εντάθηκαν το ΠΟΤΑΜΙ και το ΚΙΔΗΣΟ, έπρεπε να γίνει ένα συντονιστικό όργανο του ΚΙΝ.ΑΛ σε κάθε νομό. Στη συνεχεία αποχώρησαν κάποιοι από το ΠΟΤΑΜΙ και τη ΔΗΜΑΡ, και έτσι παρέμεινε ως εκφραστής του χώρου το ΠΑΣΟΚ. Παρόλα αυτά εμείς εξακολουθούμε και αναγνωρίζουμε τη συντονιστική επιτροπή του ΚΙΝ.ΑΛ μέχρι να γίνει το συνέδριό μας τον Μάρτιο και αφού γίνει η ενοποίηση, θα μπουν όλα στη σωστή τους βάση.

Ζητάμε από τις αρχές του τόπου και τον Βουλευτή Ζακύνθου κ. Κοντονή, να στηρίξουν το Νοσοκομείο Ζακύνθου, να χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι ο κ. Κοντονής και να απαιτήσει να προσληφθούν γιατροί. Νομίζω ότι δεν το κάνει ο Βουλευτής Ζακύνθου, κρύβεται και το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να προσφέρει εξυπηρετήσεις μέσω του γραφείου του, θυμίζοντας εποχές Μυριδάκη, εποχές που έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.»