Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (22:00 - 24:00)
Stigma Djs
Stigma Playlist
Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019

Παύλος Καψαμπέλης (Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Ζακύνθου)

Παύλος Καψαμπέλης
Παύλος Καψαμπέλης
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Ζακύνθου

«Λένε ότι τους κατέβει για να δικαιολογήσουν την διοικητική τους ανεπάρκεια. Όλα όσα σας είπε χθες ο κ. Άκης Ποταμίτης, ήταν μπούρδες.

Είπε ο Αντιπρόεδρος του Νοσοκομείου, ότι ΜΕΘ δεν προβλέπονται σε Νοσοκομεία δευτεροβάθμιας φροντίδας, δηλαδή η Κέρκυρα, ή ο Πύργος, είναι τριτοβάθμιας φροντίδας και έχουν ΜΕΘ; Αυτό που θέλουν είναι να μετατρέψουν το Νοσοκομείο Ζακύνθου σε κέντρο υγείας.

Σήμερα έχουμε ΜΑΦ ούτως ή άλλως, δεν υφίσταται να ανοίξουν ΜΑΦ.

Όσα σας είπε χθες ο κ. Α. Ποταμίτης για την παιδιατρική κλινική είναι ανακρίβειες. Δεν υπάρχει επιστημονικά υπεύθυνος στην Παιδιατρική όταν ο γιατρός έχει βαθμό Επιμελητή Β.

Αντικαταστάθηκε κανείς από τους γιατρούς που παραιτήθηκαν;
Γιατί δεν λένε τους λόγους που παραιτήθηκαν τόσοι γιατροί;
Γιατί έφυγε η Καρδιολόγος; Επειδή ζήτησε άδεια να πάει να δει έναν πολύ βαριά άρρωστο συγγενή της και της το αρνήθηκαν; Γιατί έφυγε ο Δερματολόγος; Παραιτήθηκε γιατί είναι ένας άνθρωπος με ευαισθησίες και είδε ότι τον έβαλαν στην άκρη, εμείς τον είχαμε προτείνει ομόφωνα για την θέση του διευθυντή της ιατρικής υπηρεσίας ενώ η διοίκηση τοποθέτησε τον 4ο κατά σειρά.
Γιατί παραιτήθηκε χθες ο χειρουργός; Το Πάσχα του 2017 αναιτιολόγητα τον μετακίνησαν στον Πύργο, μετά καθυστέρησαν να του δώσουν την άδεια ανατροφής τέκνου που δικαιούτο. Προχθές είχε εφημερία και αντιμετώπισε ένα βαρύ περιστατικό, τον εξάντλησαν όλη τη νύχτα και αφού έγινε διακομιδή το πρωί, είπε στους συναδέλφους του ότι δεν αντέχει άλλο και παραιτείται.

Η αργία που μου δόθηκε είναι ένα προσωπικό μου θέμα, που ποτέ δεν το ανέδειξα. Πρόκειται για μια πολιτική δίωξη και έχω μηνύσει αυτούς που κίνησαν αυτή την άθλια εις βάρος μου απόφαση.»