Πέμπτη 23 Μαΐου 2019  
radio image
Now On Air (10:00 - 12:00)
Σπύρος Λιβέρης & Γρηγόρης Μπάστας
Ενημέρωση
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2019

Κώστας Καραγκούνης (Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΝΔ)

Κώστας Καραγκούνης
Κώστας Καραγκούνης
Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας ΝΔ

«Το δήθεν προοδευτικό μέτωπο που επιδιώκει να συγκροτήσει ο κ. Τσίπρας, είναι απλά η προσπάθειά του να διασώσει ότι μπορεί, λίγο πριν τη συντριβή στις εκλογές. Είναι δυνατόν να αποζητάς μια προοδευτική σύγκλυση, όταν έχεις κυβερνήσει μαζί με τον κ. Καμμένο; Είναι ξεκάθαρα μια απόλυτη διαχείριση ήττας αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Πρωθυπουργός, και στο τέλος δεν θα αποφύγει μια βαριά ήττα. Πιστεύω ότι θα πάμε σε εθνικές εκλογές τον Μάιο.

Εμείς θέλουμε την αυτοδυναμία γιατί θέλουμε άμεσα να λύσουμε μείζονος σημασίας ζητήματα, να προχωρήσουμε άμεσα σε μεταρρυθμίσεις, σε θέματα ασφάλειας, Παιδείας, Υγείας και Οικονομίας. Δεν αποκλείουμε συνεργασίες, αρκεί να βρούμε ένα κοινό πεδίο σε αυτά που θέλουμε και πρέπει να κάνουμε.

Απορούμε πως ο κ. Τσίπρας αποδέχεται συμπεριφορές με μια ποινική διάσταση, από Υπουργούς του, όπως ο κ. Πολάκης. Μιλάμε για έναν Υπουργό που με εμφατικό τρόπο διέπραξε ένα αδίκημα, αφού κατέγραφε παρανόμως τον κεντρικό τραπεζίτη, τον κ. Στουρνάρα. Θα δούμε τι κατηγορία θα απαγγελθεί προς τον κ. Πολάκη, άλλωστε έχει παρέμβει Εισαγγελέας για την υπόθεση αυτή.

Η δικαστική απόφαση κατά του κ. Νίκου Γεωργιάδη είναι πρωτόδικη, σε νομικό επίπεδο δεν έχει τελεσιδικήσει. Προσωπικά, δεν σχολιάζω αποφάσεις της δικαιοσύνης, και σε κάθε περίπτωση η ΝΔ σέβεται τις αποφάσεις της δικαιοσύνης. Κακώς συνδέεται η όποια προσωπική σχέση κάποιου με μια υπόθεση. Ο κ. Νίκος Γεωργιάδης δεν έχει καμιά πολιτική σχέση με τον Πρόεδρο της ΝΔ.»