Πέμπτη 23 Μαΐου 2019  
radio image
Now On Air (10:00 - 12:00)
Σπύρος Λιβέρης & Γρηγόρης Μπάστας
Ενημέρωση
Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2019

Νεκτάριος Τσώλος (Διοικητής Τροχαίας Ζακύνθου)

Νεκτάριος Τσώλος
Νεκτάριος Τσώλος
Διοικητής Τροχαίας Ζακύνθου

«Εμείς ως υπηρεσία είμαστε σύμμαχοι και αρωγοί σε όλα τα καρναβαλικά δρόμενα του Δήμου Ζακύνθου, αλλά θέλουμε και τους πολίτες να συμμορφώνονται.

Βρισκόμαστε στη περίοδο του Καρναβαλιού και χθες δυστυχώς είχαμε κάποιο πρόβλημα με ένα όχημα επί της Αλεξάνδρου Ρώμα που εμπόδιζε την διέλευση της παρέλασης του Καρνάβαλου. Όλοι γνωρίζουν ότι κάθε Τσικνοπέμπτη έχουμε το άρμα του βασιλιά καρνάβαλου που μπαίνει στη πόλη. Το προηγούμενο βράδι είχαμε βάλει κορδέλες με ανακοινώσεις για το δρώμενο, αλλά δυστυχώς κάποιοι δεν απομάκρυναν τα οχήματά τους και βάλαμε πρόστιμα, αλλά το ζητούμενο είναι η συνεργασία, όχι τα πρόστιμα.

Υπάρχουν μπροστά μας η Κόκκινη νύχτα, ο Βενετσιάνικος γάμος, το Πίκολο καρναβάλι και η τελευταία Κυριακή της αποκριάς. Απευθύνουμε έκλυση, πρέπει να συμμορφώνονται οι οδηγοί με τις υποδείξεις μας. Πήγαν κάποιοι και έκοψαν τις κορδέλες σήμανσης. Ζητάμε από τον κόσμο, αρχής γενομένης από την Παρασκευή, να απομακρύνουν τα οχήματά τους, από τις οδούς Αγίου Λαζάρου, Ταβουλάρη και Αλεξάνδρου Ρώμα και από νωρίς την Κυριακή, λόγω του Πίκολο καρναβαλιού.»