Πέμπτη 23 Μαΐου 2019  
radio image
Now On Air (10:00 - 12:00)
Σπύρος Λιβέρης & Γρηγόρης Μπάστας
Ενημέρωση
Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019

Αναστάσιος Μαρίνος (Υποψήφιος Δήμαρχος Ζακύνθου)

Αναστάσιος Μαρίνος
Αναστάσιος Μαρίνος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ζακύνθου

«Μέσα στον Μάρτιο θα ανακοινώσω επίσημα το ψηφοδέλτιό μου. Δεν υπάρχει θέμα συνεργασίας με κανέναν, θα κατέβουμε μόνοι μας και ανεξάρτητοι. Δεν επιθυμώ καμιά στήριξη από πουθενά, αν ήθελα στήριξη, θα κατέβαινα υποψήφιος Βουλευτής. Εγώ για δεκαετίες βοήθησα το νησί μου χωρίς να έχω καμιά θεσμική θέση. Είμαστε σίγουροι για τη νίκη μας και τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τον κόσμο είναι συγκινητικά.

Το νησί δεν χρειάζεται διαφήμιση, αλλά ανθρώπους με άλφα κεφαλαίο. Προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούσαμε αλλά πάντοτε βρίσκαμε εμπόδια και για αυτό είπαμε έως εδώ, φτάνει. Αυτοί που κάποτε διοίκησαν την Ζάκυνθο και έκατσαν σε καρέκλες εξουσίας, δεν έκαναν τίποτα, θα το κάνουν τώρα; Aναφέρομαι σε αυτούς που θέλουν να διεκδικήσουν τον Δήμο Ζακύνθου.

Εμείς έχουμε φιλότιμο, έχουμε συναίσθημα και αγάπη για την Ζάκυνθο, και το κυριότερο, δεν έχουμε βαρίδια. Κατεβαίνουμε στις εκλογές για να εισπράξει η Ζάκυνθος αυτό που πραγματικά της αξίζει.

Ο τομέας της υγείας στο νησί νοσεί. Πρέπει να εξοπλιστεί το Νοσοκομείο μας με μηχανήματα και προσωπικό. Πολλές τουριστικές εταιρίες, tour operators, δεν αναφέρουν καν ότι η Ζάκυνθος έχει δημόσιο Νοσοκομείο. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Να ξέρουν όλοι αυτοί που έχουν οικειοποιηθεί το νοσοκομείο μας, ότι θα μας βρουν απέναντί τους, θα είμαστε αμείλικτοι.

Εμείς είμαστε ήδη έτοιμοι, ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια, όταν άλλοι ξεκίνησαν πριν από λίγες ημέρες. Είμαστε λίγο πριν το τέρμα και κάποιοι άλλοι δεν έχουν ακόμα περάσει τη σέντρα.

Ζητώ συγνώμη από τους Ζακυνθινούς, που εκλέχτηκα με μια Δημοτική Αρχή που αποδείχτηκε ότι ήταν η χειρότερη όλων. Δεν μπορούσα να παραιτηθώ από Δημοτικός Σύμβουλος, δούλευα κάθε μέρα, δεν έκοψα ούτε ένα τιμολόγιο, και κάποιοι με πολεμούσαν με λύσσα, γιατί ήθελαν να με βγάλουν με κάθε τρόπο από το Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν τους έκανα την χάρη. Όταν ενημέρωσε τον Δήμαρχο η γραμματέας του ότι πέθανε ο αδερφός μου, ο κ. Κολοκοτσάς έκανε σαν ληστής, λες και του σκότωσα τη μάνα. Τι να πεις λοιπόν για τέτοιους ανθρώπους;  

Έχουμε έτοιμο πρόγραμμα που θα εφαρμοστεί με το που θα αναλάβουμε τον Δήμο Ζακύνθου.

Το αν άφησε θετικό έργο ή όχι, ο Σταύρος Κοντονής θα το αποδείξει ο Ζακυνθινός λαός στις εκλογές.
Ο Θοδωρής Γαλιατσάτος ως Περιφερειάρχης δεν στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων.
Η κα Κράτσα θα κριθεί, αν την επιλέξει ο λαός για Περιφερειάρχη.
Ο Σπύρος Σπύρου ότι είχε να δώσει στη Ζάκυνθο, το έδωσε.
Στον Λευτέρη Νιοτόπουλο εύχομαι καλή υγεία.
Για τον Παύλο Κολοκοτσά, θα πω ότι ευτυχώς που δεν έγινε πόλεμος με τέτοιο στρατηγό.
Ο Γιώργος Αρμένης έχει μια πορεία στη Τοπική Αυτοδιοίκηση και θα κριθεί στις εκλογές από τον λαό.
Ο Γιάννης Αγαλιανός απείχε για 17 χρόνια και κάποιοι τον ανάγκασαν να γυρίσει στην πολιτική.
Για τον Διονύση Γάσπαρο θα επαναλάβω ένα ερώτημα που έχω κάνει και στο παρελθόν. Ο Εθνικός μας ποιητής, θα αισθανόταν σήμερα περήφανος που κατάγεται από το νησί των τυφλών;
Για τον Νικήτα Αρετάκη θα πω ότι κάποιοι τον παρακίνησαν να κατέβει στις εκλογές και ήταν λάθος του που το δέχτηκε.
Ο Αντώνης Αντίοχος Μπαλιακράς πρόσφερε στη Ζάκυνθο, αλλά τώρα του εύχομαι καλά γεράματα.
Για τον Χαράλαμπο Λιβέρη θα πω ότι τα νέα δέντρα για να σταθούν πρέπει να έχουν γερές ρίζες και οι ρίζες θέλουν χρόνια για να γίνουν.»