Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (22:00 - 24:00)
Stigma Djs
Stigma Playlist
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Γιάννης Φεραδούρος (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)

Γιάννης Φεραδούρος
Γιάννης Φεραδούρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

«Δεν είχα άλλη επιλογή από το να ακολουθήσω την δοκιμασμένη και επιτυχημένη συνταγή, της υποψηφιότητας του Γιώργου Αρμένη ως υποψήφιου Δημάρχου.
Δεν  μπήκα σε κανένα δίλλημα για την επιλογή μου, πορεύομαι μαζί του από το 2010, έχουμε μια κοινή πορεία, είναι συνεργάσιμος, διαλλακτικός και συναινετικός,. O Γιώργος Αρμένης διαθέτει εμπειρία και επειδή, λόγω του εκλογικού συστήματος, ο νέος Δήμαρχος θα κληθεί να διαχειριστεί μια νέα κατάσταση, είναι ο καταλληλότερος για να συνθέσει και να συνεργαστεί, με διαδικασίες πάνω από το τραπέζι. Ο Γιώργος Αρμένης είναι ένας δοκιμασμένος στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και στο παρελθόν έχει ασκήσει επιτυχημένη διοίκηση στον τομέα των απορριμμάτων.

Το νησί μας έχει πάει πίσω. Η αρνητική ψήφος των εκλογών του 2014 μας έφερε στο σημερινό αποτέλεσμα. Δεν φταίει για όλα τα κακά ο κ. Κολοκοτσάς, είχε μια ομάδα είκοσι Δημοτικών Συμβούλων, άρα η ευθύνη είναι συλλογική. Σε κορυφαία ζητήματα, όπως αυτό του ΦΟΔΣΑ, οι ευθύνες δεν είναι προσωπικές αλλά συλλογικές.

Στο ερώτημα, ποιον θα στηρίξουμε την 2η Κυριακή των εκλογών αν δεν είμαστε εμείς εκεί, στο αν θα στηρίξουμε τον κ. Αγαλιανό ή όχι, θα απαντήσουμε την επομένη των εκλογών. Είμαι μέλος του ΚΙΝ.ΑΛ Ζακύνθου, ξέρω την άποψη κάποιων εκ των μελών της Νομαρχιακής, αλλά δεν με έχει απασχολήσει αυτό το ερώτημα γιατί πιστεύω στην νίκη μας. Δεν είναι ίδιοι όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι αλλά ας τους αφήσουμε στην κρίση των Ζακυνθινών.

Οι πολίτες πλέον δεν χειραγωγούνται, ο δημότης, απελευθερωμένα, θα δώσει στις κάλπες την απάντησή του, για τα όσα είχαν γίνει στις εκλογές του 2014.

Ως νέα δημοτική αρχή θα ρίξουμε το βάρος μας στην καθημερινότητα του πολίτη. Τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα η Ζάκυνθος είναι τα απορρίμματα και το οδικό δίκτυο. Θέλουμε την όσο το δυνατόν χρονική συντόμευση της υλοποίησης της οριστικής διαχείρισης των απορριμμάτων, και μέλημά μας είναι η ανακύκλωση. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία των Ζακυνθινών. Σήμερα δεν γίνεται με τον σωστό τρόπο η ενδιάμεση διαχείριση, αφού ανεβαίνουν στον Λίβα ανακυκλώσιμα υλικά, μαζί με σύμμικτα σκουπίδια. Αν συνεχίσουμε έτσι, δεν θα αντέξει ο Λίβας.

Έχουν πράγματι στρώσει τα πράγματα στους Παιδικούς Σταθμούς, έχει επέλθει μια εργασιακή ειρήνη. Δεν υπήρξε στο παρελθόν καλή σχέση μεταξύ των εργαζομένων και της Διοίκησης. Ο Δήμαρχος φέρει την ευθύνη του ορισμού της τότε διοίκησης, αλλά του αναγνωρίζω ότι έκανε τις διορθωτικές κινήσεις.

Εμείς δεν ποντάρουμε στην στήριξη κανενός μεγαλοπαράγοντα, ζητάμε την στήριξη του Ζακυνθινού λαού. Το ψηφοδέλτιό μας συγκροτείται, αξιολογείται και τις επόμενες ημέρες θα έχει ολοκληρωθεί.

Δεν υπάρχει κάτι το αρνητικό στο πρόσωπο του Αντιδημάρχου Αρκαδίων κ. Γιάννη Κόκλα, και σε μια πιθανή ένταξή του στο ψηφοδέλτιό μας. 
Ασχέτως του πολιτικού δρόμου που επέλεξε ο Λευτέρης Γιαννάτος, διατηρώ μαζί του μια πολύ φιλική σχέση, που χρονολογείται από την εποχή που συμπορευόμασταν στο ΠΑΣΟΚ.
Ο Παύλος Κολοκοτσάς είχε τη φιλοδοξία να υπηρετήσει έναν θεσμό, του δόθηκε αυτή η ευκαιρία αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Με τον Γιάννη Αγαλιανό είμαστε γείτονες και καλοί φίλοι.
Ο Διονύσης Γάσπαρος έχει προσφέρει στην κοινωνία ως γιατρός.
Ο Αντώνης Κασιμάτης είναι από τους άριστους καρδιολόγους στο νησί.
Ο Νικήτας Αρετάκης έχει προσφέρει στην ορεινή Ζάκυνθο.
Ο Στέλιος Μποζίκης είχε σπάνιες ικανότητες, αλλά ήταν παρορμητικός.  
Ο Αντώνης Αντίοχος Μπαλιακράς έχει μακρά πολιτική διαδρομή.
Ο Λευτέρης Νιοτόπουλος προσπάθησε για την Ζάκυνθο.
Για τον Σταύρο Κοντονή ουδέν σχόλιο.
Συμπαθής άνθρωπος ο κ. Σπύρος Σπύρου.
Η κα Κράτσα ήταν μια επιτυχημένη Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: