Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (22:00 - 24:00)
Stigma Djs
Stigma Playlist
Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2019

Διονύσης Καρδιανός (Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου)

Διονύσης Καρδιανός
Διονύσης Καρδιανός
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου

«Μεθαύριο Σάββατο 23 Μαρτίου, θα παρευρεθεί και θα μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ζακύνθου, ο πρώην Πρόεδρος της ΝΔ και επικεφαλής του Ευρωψηφοδελτίου του κόμματος, Βαγγέλης Μειμαράκης. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα στο ξενοδοχείο Palatino.

Ο Βαγγέλης Μειμαράκης είναι ένας εκλεκτός χαρακτήρας, είναι πιστός στο κόμμα, έχει περάσει από όλες τις βαθμίδες, ήταν επικεφαλής της νεολαίας, γενικός γραμματέας, Βουλευτής, Υπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ. Καλώ όλους τους Νεοδημοκράτες, αλλά και τους φίλους του χώρου μας, να είναι παρόντες στην εκδήλωση.

Έχω και εγώ ακούσει κάποια ονόματα ανθρώπων που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον τους για τις Δημοτικές εκλογές, ως επικεφαλής ψηφοδελτίων, και όντως είναι μέλη της ΝΔ, αλλά ο μόνος που έχει για την ώρα ανακοινώσει ψηφοδέλτιο είναι ο Διονύσης Γάσπαρος. Από εκεί και πέρα, επαναλαμβάνω ότι με απόφαση του Προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, η ΝΔ θα δώσει το χρίσμα μόνο στους τρεις μεγάλους Δήμους της χώρας, σε κανέναν άλλον. Να προσέξουν οι Ζακυνθινοί ποιον Δήμαρχο θα εκλέξουν και ποιους Δημοτικούς Συμβούλους. Σήμερα ο Δήμος Ζακύνθου είναι σαν ένα φαλιρισμένο μαγαζί.

Δικαίωμα του καθενός είναι να βλέπει τον Βουλευτή Ζακύνθου κ. Κοντονή, με τα δικά του μάτια και τα δικά του συμφέροντα. Προφανώς αυτοί οι νεοδημοκράτες που τον τελευταίο καιρό εκφράζονται με καλά λόγια για τον βουλευτή έχουν συμφέρον. Γιατί έτσι ξαφνικά αγάπησαν τον κ. Κοντονή; Τους ξέρουμε ποιοι είναι. Ας σταματήσουν οι Νεοδημοκράτες να γίνονται ζήτουλες. Ήρθε η ώρα να τα ξεκαθαρίσουμε αυτά. Δεν μπορεί κάποιος να πηγαίνει οικότροφος στο γραφείο του κ. Κοντονή και μετά να ζητά κάποια θέση από τη ΝΔ.

Εγώ ως Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ζακύνθου, δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλό μου και δεν με κρατά κανείς, θα λέω πάντα την αλήθεια, θα λέω αυτά που πιστεύω για τον κ. Κοντονή. Είναι παντελώς ανύπαρκτο το έργο του κ. Κοντονή.

Έρχεται στην Ζάκυνθο ο κ. Κοντονής και πηγαίνει σε κηδείες με επτά άτομα της ασφάλειας γύρω του. Πάει και δίνει ο κ. Κοντονής την καπαρντίνα του, να του την βαστάει ένα από τα παιδιά της ασφάλειας. Ντρέπομαι και που το λέω. Τι την θέλει την ασφάλεια γύρω του ο κ. Κοντονής; Μήπως θέλει να μας πει ότι κινδυνεύει από τον κ. Μαρινάκη; Φτάνει πια με τον σανό.
Όταν εκλέξουμε νεοδημοκράτη Βουλευτή Ζακύνθου, θα αποποιηθεί τα παιδιά της ασφάλειας, ούτε οδηγό δεν θα έχει.

Να μας πει και η Περιφέρεια το έργο της. Κανένα έργο δεν έχω δει. Το να με αποκαλεί η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασιμάτης και κάποιος κ. Μακρής «φασιστάκο», αποτελεί γαλόνι για μένα.  

Θέλω να κερδίσει η ΝΔ την έδρα της Ζακύνθου, την Περιφέρεια και να εκλεγεί μια Δημοτική Αρχή που κάτι θα κάνει για τον τόπο μας.» 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: