Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (22:00 - 24:00)
Stigma Djs
Stigma Playlist
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

Στέλιος Κούλογλου (Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ)

Στέλιος Κούλογλου
Στέλιος Κούλογλου
Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, υποψήφιος Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ

«Το τι ψήφισε η ακροδεξιά στο Ευρωκοινοβούλιο την τελευταία πενταετία, αποτελούν και το περιεχόμενο του νέου μου βιβλίου με τίτλο «Γιατί μπαμπά είναι κακιά η ακροδεξιά;». Υπάρχει άβυσσος ανάμεσα στις αντιλήψεις αριστεράς και ακροδεξιάς.

Η ακροδεξιά ψήφισε κατά της ισότητας των γυναικών, θεωρώντας ότι είναι λιγότερο ικανές από τους άντρες, αντιτάχθηκε στα δικαιώματα των νέων και των μειονοτήτων, ενώ τάχθηκε υπέρ της κατάργησης του 8ωρου. Η ακροδεξιά ψήφισε εναντίον κάθε προοδευτικής λύσης. Αυτές οι δυνάμεις είναι εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, δεν θέλουν ανοιχτά σύνορα, διακίνηση ιδεών, ή και ανθρώπων. Θέλουν μια περιχαρακωμένη Ευρώπη. Επειδή μέσα από την έρευνα που έκανα στο Ευρωκοινοβούλιο πραγματικά εξεπλάγην από τον μισογυνισμό της ακροδεξιάς, το επόμενο βιβλίο μου θα έχει τον τίτλο «Γιατί μαμά είναι κακιά η ακροδεξιά;».

Στο βιβλίο μου προτείνω και τρόπους αντιμετώπισης της ακροδεξιάς. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε τις αιτίες που εμφανίζεται η ακροδεξιά, με μια συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Εμείς είμαστε οι πιο φανατικοί εχθροί της ακροδεξιάς, οι ακροδεξιοί είναι οι συνεχιστές της δικτατορίας. Οι απόψεις μας είναι στον αντίποδα των δικών τους.

Η αντιμετώπιση της ακροδεξιάς, δεν θα έπρεπε να αποτελεί μόνο μια μάχη της αριστεράς, θα έπρεπε να αποτελεί και μάχη της δεξιάς, αλλά ο κ. Μητσοτάκης πυροβολεί τα πόδια του. Η στάση του στο Μακεδονικό ζήτημα, δημιούργησε τους λαϊκιστές, τα ακραία στοιχεία, τους λεγόμενους Μακεδονομάχους. Στο Μακεδονικό ζήτημα ο κ. Μητσοτάκης κράτησε μια δημαγωγική, ψεύτικη και υποκριτική στάση, γιατί γνώριζε προς επρόκειτο για μια καλή συμφωνία. 

Το βιβλίο μου θα το παρουσιάσω στη Ζάκυνθο, την Κυριακή 31/3 στις 9 το βράδυ στο ξενοδοχείο Παλλατίνο, σε μια ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, στην οποία θα μιλήσει και ο Βουλευτής Ζακύνθου και πρώην Υπουργός, Σταύρος Κοντονής. Στην εκδήλωση αυτή το βιβλίο μου θα διανεμηθεί δωρεάν.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: