Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (22:00 - 24:00)
Stigma Djs
Stigma Playlist
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

Σπύρος Μουζάκης (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα»)

Σπύρος Μουζάκης
Σπύρος Μουζάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση Τώρα»

«Οι περισσότεροι που μετέχουμε στον συνδυασμό είμαστε εργαζόμενοι, με λίγο διαθέσιμο χρόνο, αλλά επειδή ο Δήμος Ζακύνθου έφτασε σε ένα τέλμα, για αυτό και είπαμε να κατέβουμε στις εκλογές, να ασχοληθούμε με τα κοινά, γιατί ο Δήμος χρειάζεται μια επανεκκίνηση τώρα.

Εμείς δεν ξεκινάμε από το μηδέν, είμαστε το πλέον παραγωγικό κομμάτι του νησιού και θέλουμε να προσφέρουμε στον Δήμο. Αυτοί που επικαλούνται έλλειψη εμπειρίας από εμάς, είναι αυτοί που τους έχουμε πληρώσει πολύ ακριβά. Ήρθε η ώρα να πάνε στην άκρη οι παλιοί και να ξεκινήσει κάτι καινούργιο στη Ζάκυνθο.

Εμείς δεν είμαστε προσωποκεντρικοί, δεν είμαστε οι ακόλουθοι κάποιου. Δεν έχουμε αρχηγό, είμαστε μια ομάδα που συναποφασίζει για όλα, και την ομάδα αυτή εκπροσωπεί ο Χαράλαμπος Λιβέρης, ο οποίος είναι ένας πάρα πολύ καλός μάνατζερ. Για όλα όμως τα σημαντικά ζητήματα του δήμου, θα αποφασίζουμε από κοινού.

Θα βελτιώσουμε την καθημερινότητα των Ζακυνθινών σε όλους τους τομείς. Όσο επαναστατική ήταν η σύσταση της ομάδας μας, άλλο τόσο επαναστατικό θα είναι και το πρόγραμμά μας για την διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά και για άλλα θέματα.

Τα τελευταία χρόνια έλλειψε η αντιπολίτευση από το Δημοτικό Συμβούλιο. Η «Επανεκκίνηση Τώρα», θα εκφράζεται μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο και θα κάνουμε αντιπολίτευση σε ότι θεωρούμε όχι καλό για το νησί.

Δεν είμαστε υπέρ των συνεργασιών, με τα σημερινά δεδομένα, δεν υπάρχει προοπτική προεκλογικής ή μετεκλογικής συνεργασίας με κανέναν. Ο εκλογικός νόμος της απλή αναλογικής προωθεί την πολυφωνία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν μας αφορά η μετεκλογική συνεργασία για να πάρουμε μια καρέκλα. Είμαστε κάθετα αντίθετοι σε τέτοιου είδους μικροπολιτικές πρακτικές. Αν δεχτούμε να πάρουμε μια καρέκλα, θα είναι σαν να ξεπουλάμε τις αρχές μας.

Η Αλεξάνδρου Ρώμα πρέπει να είναι πεζόδρομος χειμώνα καλοκαίρι. Υπάρχει μια κυκλοφοριακή μελέτη για την Πόλη, που έχει επικαιροποιηθεί το 2017, αυτήν θα εφαρμόσουμε στο μέτρο του δυνατού και θα πάψει να είναι η Αλεξάνδρου Ρώμα ένα απέραντο παρκινγκ. Στην κυκλοφοριακή μελέτη υπάρχουν χώροι πάρκινγκ και αστική συγκοινωνία.
Υπάρχουν προγράμματα που μπορούν να χρηματοδοτήσουν μια σειρά ενεργειών του Δήμου, ο οποίος σήμερα δεν μπορεί να τα εκμεταλλευθεί.

Είναι αναγκαίο και θα μετακινήσουμε τους δημοτικούς υπαλλήλους στις κατάλληλες θέσεις, ώστε να λειτουργούν καλύτερα οι υπηρεσίες του Δήμου.

Ο κ. Κολοκοτσάς θέλω να πιστεύω ότι έκανε το δικό του έργο.
Ο κ. Αρμένης έχει πάρει άτυπα το δαχτυλίδι από τον κ. Κολοκοτσά και θα είναι ο συνεχιστής του έργου του.
Τόσο για τον κ. Αγαλιανό, όσο και για τον κ. Γάσπαρο, θα πω, πως ότι είχαν να προσφέρουν το έκαναν και τώρα είναι καιρός να βάλουν τον εαυτό τους σε έναν συμβουλευτικό ρόλο και να αφήσουν τους νέους ανθρώπους να βγουν μπροστά.
Ο κ. Φώτης Κόκλας είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, αλλά εμείς δεν μπορούμε να μπούμε κάτω από μια κομματική σημαία.
Είχαμε έρθει σε επαφή με τον κ. Πάστρα, αλλά δεν βρέθηκε δίαυλος επικοινωνίας. Του ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Δεν έχουμε μιλήσει με τον κ. Αναστάσιο Μαρίνο.
Όντως συναντηθήκαμε με τον κ. Αρετάκη και συζητήσαμε μαζί του για μια συνεργασία, αλλά δεν του ζητήσαμε να τεθεί αρχηγός μας. Είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος, αλλά το να αυτοαποκαλείσαι συνεχώς ως ευεργέτης και να ζητάς την ψήφο των Ζακυνθινών, στο τέλος χάνεις και την αξία σου.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: