Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (22:00 - 24:00)
Stigma Djs
Stigma Playlist
Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

Διονύσης Καρδιανός (Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου)

Διονύσης Καρδιανός
Διονύσης Καρδιανός
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου

«Πρέπει κάποια στιγμή να τελειώσουν τα παραμύθια. Το πρώτο παραμύθι είναι ότι ο κ. Αρετάκης, όπως ισχυρίζεται, καλέστηκε από τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Κακλαμάνη στο γραφείο του. Δεν μου επιβεβαιώθηκε ποτέ αυτή η συνάντηση, ούτε τέθηκε ποτέ θέμα υποψηφιότητας του κ. Αρετάκη στον Δήμο, με τη ΝΔ. Τα αμφισβητώ και τα δύο.

Είπα στον κ. Αρετάκη, ότι αν πήγαινα στη Νομαρχιακή της ΝΔ ως Πρόεδρος που είμαι, και πρότεινα να στηρίζαμε κάποιον υποψήφιο Δήμαρχο που θα είχε την ευλογία του κ. Κοντονή, θα με είχαν λυντσάρει. 

Ας αποφασίσει επιτέλους ο κ. Αρετάκης ποιο κόμμα επιθυμεί να τον στηρίξει, πάντως η ΝΔ δεν θα είναι.

Ποτέ στην ζωή μου δεν θα πίστευα, ότι εν έτη 2019, θα ζητούσαν οι Ζακυνθινοί υποψήφιοι, πιστοποιητικό εντιμότητας από τον κ. Αρετάκη. Δηλαδή, ο Γάσπαρος, ο Αγαλιανός, ή ο Αρμένης, θα πρέπει να δηλώσουν υποταγή στον κ. Αρετάκη;

Είμαι 72 ετών και είμαι στη ΝΔ από το 1974. Ουδέποτε είδα τον κ. Αρετάκη σε οποιαδήποτε συγκέντρωση της ΝΔ, ούτε φυσικά υπήρξε μέλος της. Στην πολιτική εκδήλωση του κόμματος, στην οποία μίλησε ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Μειμαράκης, είδα τον κ. Αρετάκη στο φουαγιέ, ενώ στα εγκαίνια του Πολεμικού Μουσείου Αναστάσιου Λιάσκου, απλά περιφερόταν μεταξ΄τ των καλεσμένων.

Ας σταματήσει να ζητά το οτιδήποτε από τη ΝΔ ο κ. Αρετάκης.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: