Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Παρασκευή, 12 Απριλίου 2019

Διονύσης Μουζάκης (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μαζί Αλλάζουμε την Ζάκυνθο»)

Διονύσης Μουζάκης
Διονύσης Μουζάκης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό «Μαζί Αλλάζουμε την Ζάκυνθο»

«O αθλητισμός και ειδικά το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής για εμένα. Προπονώ την ομάδα της Λιθακιάς, και αγωνίζομαι με τους παλαίμαχους της ΕΠΣ.

Η επιλογή μου να είμαι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του κ. Αρμένη δεν ήταν βιαστική, αλλά συνειδητή. Ο Γιώργος Αρμένης έχει πλήρη γνώση του αντικειμένου, γνωρίζει άριστα όλα τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, είναι ένας διαλλακτικός άνθρωπος, που έχει δώσει δείγματα γραφής, ειδικά στην διαχείριση απορριμμάτων.

Η θητεία του κ. Κολοκοτσά, στον τομέα του αθλητισμού ήταν απογοητευτική, θα έλεγα μαύρη. Η δημοτική αρχή οφείλει πρώτα να φροντίζει και να συντηρεί τις υπάρχουσες αθλητικές υποδομές, και στη συνεχεία, αν μπορεί, να φτιάξει νέες. Σήμερα έχουμε άθλιους ποδοσφαιρικούς χώρους και δυστυχώς την τελευταία πενταετία δεν δημιουργήθηκε ούτε μία νέα αθλητική υποδομή.

Ο Σταύρος Κοντονής, ως Υφυπουργός Αθλητισμού, έκανε παρεμβάσεις και βοήθησε το νησί μας, τοποθετήθηκε το ταρτάν και οι προβολείς για το Εθνικό στάδιο, που για μένα ήταν ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο γιατί με κάποιες μικρές βελτιώσεις στο στάδιο, θα μπορούν να γίνουν και το βράδυ, σημαντικοί αγώνες πανελλήνιου επιπέδου, κάτι που δίνει μεγαλύτερη αίγλη στον αγώνα.

Στο κλειστό της Παναγούλας θα γίνει αλλαγή του παρκέ με χρηματοδότηση 114 χιλιάδων ευρώ από την Περιφέρεια. Επίσης έχει προγραμματιστεί το έργο για την δημιουργία αθλητικού κέντρου στο Φιολίτι. Αν τρέξουν οι μελέτες από τον Δήμο, μπορεί να γίνει σε σύντομο διάστημα. Ο κ. Κοντονής ακόμα περιμένει αυτές τις μελέτες. Είναι όλα θέμα των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, και πολιτικής απόφασης του Δημάρχου.

Αν εκλεγούμε ως νέα Δημοτική Αρχή, θα παραλάβουμε εγκαταλελειμμένους χώρους και θα έχουμε πολύ δουλειά για να τους κάνουμε λειτουργικούς. Για μένα, βασικές προτεραιότητες είναι να επαναφέρω σε μια λειτουργικότητα τους αγωνιστικούς χώρους που διαθέτουμε και να κατασκευαστεί ένα κολυμβητήριο κλειστού τύπου, υπάρχουν δημοτικοί χώροι που θα μπορούσαμε να εκμεταλλευτούμε για αυτό το σκοπό.

Με παρέμβαση και της Περιφέρειας, Θα φτιαχτεί το γήπεδο του Ρόιδου, ενώ θέλουμε να αξιοποιήσουμε το γήπεδο του Βανάτου, όπως και το γήπεδο στα Γερακαρία. Θα ασχοληθούμε και με το γήπεδο της ΕΠΣ στο Γαϊτάνι, που ανήκει στην ΕΠΟ. Τέλος, θέλουμε να φτιάξουμε και ένα γήπεδο οκτώ επί οκτώ στο Βασιλικό.

Θεωρώ έντιμο άνθρωπο τον Παύλο Κολοκοτσά, είχε όραμα, ήθελε να κάνει πράγματα, αλλά μάλλον όχι με τον σωστό τρόπο.
Ο Λευτέρης Νιοτόπουλος είναι ένας άνθρωπος ήπιων τόνων και έχει κάνει έργο για την Ζάκυνθο.
Ο Γιάννης Αγαλιανός έχει διατελέσει Δήμαρχος και είναι ένας εξαιρετικός καθηγητής.
Ο Νικήτας Αρετάκης είναι ένας ευεργέτης των ορεινών της Ζακύνθου, αλλά μάλλον δεν αντιλαμβάνεται το πως λειτουργεί η δημόσια διοίκηση. Με προβληματίζει η δήλωσή του, ότι δεν θα συνεργαστεί με κανέναν.
Ο Διονύσης Γάσπαρος ήταν για τρεις συνεχόμενες θητείες Νομάρχης, είναι ένας επιτυχημένος γιατρός και θεωρώ ότι στην πολιτική έκανε τον κύκλο του.
Ο Αντώνης Κασιμάτης είναι ένας πολύ καλός γιατρός, αλλά κάποιες απόψεις που έχει εκφράσει στο Δημοτικό Συμβούλιο, δεν συνάδουν με τον ρόλο του Δημάρχου.
Αγαπητός άνθρωπος στην Ζάκυνθο ο Τάσος Μαρίνος.
Ο Χαράλαμπος Λιβέρης είναι νέος και δραστήριος.
Δεν γνωρίζω τον Χρήστο Πάστρα.
Ο Φώτης Κόκλας είναι ένας νέος άνθρωπος, κατεβαίνει υποψήφιος με ένα κόμμα που έχει σταθερές θέσεις.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: