Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Διονύσης Γιαννούλης (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Πορεία Προόδου» και επικεφαλής τον Αναστάσιο Μαρίνο)

Διονύσης Γιαννούλης
Διονύσης Γιαννούλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Πορεία Προόδου» και επικεφαλής τον Αναστάσιο Μαρίνο

«Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Τάσο Μαρίνο, έναν άνθρωπο που είναι μέσα στην κοινωνία, γνωρίζει τα προβλήματα, αγαπά τη Ζάκυνθο και θέλει να βοηθήσει, τόσο τους κτηνοτρόφους, όσο και τους παραγωγούς.

Είμαι ζωέμπορος και γνωρίζω τα προβλήματα με τα Σφαγεία, τα οποία και είναι κλειστά εδώ και δύο χρόνια. Είναι τεράστιο πρόβλημα γιατί αναγκάζεται σήμερα ο κάθε παραγωγός της Ζακύνθου να μεταφέρει τα ζώα του σε σφαγεία της Πελοποννήσου, με ένα πολύ μεγάλο κόστος, το οποίο τελικά περνάει στον καταναλωτή.

Υπάρχουν προγράμματα που ο νυν Δήμαρχος δεν μπορεί να απορροφήσει. Υπάρχει πρόγραμμα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ για τα σφαγεία, αλλά δεν ενδιαφέρεται κανείς από τη σημερινή Δημοτική Αρχή για τους κτηνοτρόφους. Χρειάζονται άμεσα μια μικρή επισκευή τα υπάρχοντα σφαγεία και κάποια στιγμή στο μέλλον να φτιαχτούν νέες εγκαταστάσεις.

Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τη δημοτική περιουσία στο Ναυάγιο. Υπάρχει θέμα ιδιοκτησίας εκεί, και μέχρι να ξεκαθαρίσει τι ανήκει και σε ποιον θα πρέπει άμεσα να γίνει μια μεγάλη περίφραξη πάνω στο Ναυάγιο, σε συνεργασία με την Εκκλησία, ώστε να μην κινδυνεύουν οι τουρίστες που πάνε να βγάλουν μια φωτογραφία.

Θοδωρής Γαλιατσάτος και Λευτέρης Νιοτόπουλος, έκαναν μεγάλη προσπάθεια για την Ζάκυνθο. Ήταν παρόντες και δίπλα μας στις φυσικές καταστροφές που υπέστη το νησί.

Θέλω να συνεργαστώ με έναν συνδυασμό που δεν έχει βαρίδια, με νέους ανθρώπους.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: