Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Τάσος Σπίνος (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Πορεία Προόδου» και επικεφαλής τον Αναστάσιο Μαρίνο)

Τάσος Σπίνος
Τάσος Σπίνος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Πορεία Προόδου» και επικεφαλής τον Αναστάσιο Μαρίνο

«Ήμουν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στις προηγούμενες εκλογές, με τον κ. Γαλιατσάτο. Είμαι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θεωρώ ότι σε επίπεδο Δήμου, δεν πρέπει να έχουμε στενά κομματικά όρια. Αποφάσισα τώρα να είμαι υποψήφιος στον Δήμο, γιατί θεωρώ ότι εκεί υπάρχουν πλέον τα σημαντικότερα προβλήματα.

Ο Αναστάσιος Μαρίνος έχει αγνά αισθήματα για τον τόπο του, βλέπει τον Δήμο σαν το σπίτι του και θέλει να φτιάξει πράγματα. Δεν γνωρίζω τους ακριβείς λόγους που ανεξαρτητοποιήθηκε από τον συνδυασμό του κ. Κολοκοτσά, αλλά πιστεύω ότι το έκανε γιατί άλλαξε 100% πορεία το πρόγραμμα του κ. Κολοκοτσά μετά τις εκλογές, και ο κ. Μαρίνος απογοητεύτηκε.

Η καλύτερη λύση θα ήταν να αναλάμβανε ένας ιδιώτης την διαχείριση των απορριμμάτων, αλλά με έναν σωστό έλεγχο από τον δημόσιο φορέα διαχείρισης. Δεν γινόταν έλεγχος μέχρι σήμερα, για ψηφοθηρικούς λόγους. Πρέπει να εξετάσουμε αν στον Λίβα υπάρχουν τα διαθέσιμα μηχανήματα και το επαρκές προσωπικό. Με προγράμματα, μπορούμε να προσλάβουμε έκτακτο προσωπικό για την αποκομιδή. Ποτέ δεν κατάλαβα, γιατί όλες οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, δεν εκμεταλλεύτηκαν τα προγράμματα που υπήρχαν. Απαιτείται θέληση και οι κατάλληλοι άνθρωποι, στις κατάλληλες θέσεις.

Θεωρώ πως όσοι αιρετοί διαχειρίστηκαν τα προηγούμενα χρόνια τα κοινά της Ζακύνθου, ότι είχαν να δώσουν το έδωσαν. Θα έπρεπε να είχαν πάει τώρα σπίτια τους.

Πιστεύω ότι βοήθησε τη Ζάκυνθο ο Βουλευτής Σταύρος Κοντονής. Έκανε ότι καλύτερο μπορούσε.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: