Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Παρασκευή, 10 Μαΐου 2019

Διονύσιος Κόκλας - Πετιλόν (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ» και επικεφαλής τον Διονύση Γάσπαρο)

Διονύσιος Κόκλας - Πετιλόν
Διονύσιος Κόκλας - Πετιλόν
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΖΑΚΥΝΘΙΝΗ ΚΙΝΗΣΗ» και επικεφαλής τον Διονύση Γάσπαρο

«Όταν σβήνουν τα φώτα του τουρισμού, τον χειμώνα, δεκαπέντε χιλιάδες Ζακυνθινοί ασχολούνται με τον αθλητισμό. Οι διακρίσεις των αθλητών της Ζακύνθου σε διάφορα αθλήματα είναι αξιοσημείωτες και ο δήμος οφείλει να είναι αρωγός.
Δυστυχώς δεν διαθέτουμε τις απαραίτητες αθλητικές υποδομές στο νησί και αυτές που υπάρχουν δεν συντηρούνται σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο. Αυτό κάνει τις επιτυχίες που έχουν σημειωθεί ακόμη πιο αξιέπαινες αφού είναι αποτέλεσμα της υπερπροσπάθειας των αθλητών μας.

Θέλουμε να στηρίξουμε τον αθλητισμό σε όλες του τις διαστάσεις από το ποδόσφαιρό μέχρι το σκάκι και την κολύμβηση. Η Ζάκυνθος παρά τις επιτυχίες της στην κολύμβηση δεν διαθέτει κολυμβητήριο και εμείς έχουμε στόχο να υλοποιήσουμε αυτό το όνειρο, να κατασκευάσουμε δημοτικό κολυμβητήριο και να φτιάξουμε ένα κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ.

Ασχολούμαι με τα του αθλητισμού και είναι ο τομέας που θεωρώ ότι μπορώ να προσφέρω στο δήμο. Επέλεξα τον κ. Γάσπαρο, γιατί τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου, τον γνωρίζουμε 25 χρόνια και ξέρουμε τι μπορεί να προσφέρει.

Οφείλονται πολλά χρήματα στον Δήμο, κυρίως από επιχειρήσεις, πρέπει να βρεθεί ο σωστός τρόπος να εισπραχθούν αυτά τα χρήματα χωρίς να γίνουν κατασχέσεις λογαριασμών.

Ήταν μικρό το έργο του Βουλευτή Ζακύνθου και πρώην Υπουργού κ. Κοντονή στα αθλητικά έργα. Πλην του ταρτάν και του φωτισμού του Εθνικού μας σταδίου, δεν έφτιαξε κάτι άλλο.

Με ενοχλεί που κάποιοι υποψήφιοι σε συνεντεύξεις τους, εύχονται στον κ. Νιοτόπουλο να έχει την υγειά του. Τους εύχομαι να έχουν αυτοί την υγειά τους, ο κ. Νιοτόπουλος είναι μια χαρά. Αγαπώ τον Λευτέρη Νιοτόπουλο, αλλά στις Περιφερειακές εκλογές έχω υποχρέωση αλλού.

Αξιόλογος άνθρωπος ο κ. Αρετάκης, αλλά το θέμα του ευεργέτη έχει μια πλατιά έννοια.
Ο κ. Κασσιμάτης είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος και ήταν από τους λίγους που προσέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Ο Χαράλαμπος Λιβέρης κάνει μια ωραία προσπάθεια.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: