Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Stigma DJs
Mainstream
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Κική Καρυδάκη (Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»)

Κική Καρυδάκη
Κική Καρυδάκη
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό ΖΑΚΥΝΘΟΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ» και επικεφαλής τον Αντώνη Κασσιμάτη

«Ο μόνος που άσκησε έργο στο Δημοτικό Συμβούλιο ως αντιπολίτευση, είναι ο Αντώνης Κασσιμάτης.

Δεν είμαστε καινούργιοι σε αυτόν τον τόπο. Επί 40 χρόνια ακούω για τα ίδια προβλήματα που αντιμετωπίστηκαν μόνο με αποσπασματικές λύσεις. Προβλήματα όπως η αποχέτευση, τα σκουπίδια και η ύδρευση, είναι εδώ. Επανέρχονται, από τις διοικήσεις των προηγούμενων αρχών, οι οποίες απαξιώνουν την κοινωνία όταν τα αναφέρουν. Στην πράξη, όλοι οι προηγούμενοι που διοίκησαν τον Δήμο και που σήμερα επικαλούνται την διαφάνεια, μιλάνε με λόγια του αέρα. Εμείς θεωρούμε ότι μπορούμε να διοικήσουμε τον Δήμο, με συνέπεια και διαφάνεια.

Είχαμε επί έξι μήνες τα σκουπίδια στους δρόμους, και σήμερα έχουμε παντού χωματερές.

Μας φόρεσαν σαν καπέλο τη λύση Λίβας και δώσανε την διαχείριση με ανάθεση σε ιδιώτη. Αναγκαστικά πρέπει σήμερα να στηρίξουμε τη λύση Λίβας, αλλά εμείς θα εφαρμόσουμε αυτά που σήμερα δεν εφαρμόζονται.

Άκουσα τον Πρόεδρο του ΦΟΔΣΑ κ. Μυλωνά, να λέει ότι τα δεματοποιημένα απορρίμματα στον Λίβα θα ανακυκλωθούν εκ νέου, αλλά επισκεπτόμενοι εμείς τον Λίβα, μας είπαν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει ποτέ. Χωρίς σωστή ανακύκλωση το πρόβλημα δεν λύνεται.

Για τα χρέη του Δήμου, θα πληρώσει τελικά τη νύφη ο δημότης. Είχαμε αύξηση των δημοτικών τελών, χωρίς κανένα αντισταθμιστικό μέτρο.

Ότι είναι γύρω μας είναι πολιτισμός. Η εικόνα μας ως νησί, είναι πολιτισμός. Ενασχολούμαι με τον πολιτισμό τα τελευταία είκοσι χρόνια. Δεν έχουν γίνει έργα υποδομών σε ότι αφορά τον πολιτισμό.

Ως συνδυασμός είμαστε ανεξάρτητοι, ο Δήμος δεν έχει κόμμα, ο καθένας μας έχει την δική του πολιτική λογική.»  


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: