Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Stigma DJs
Mainstream
Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Νίκος Δημητράκος (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ»)

Νίκος Δημητράκος
Νίκος Δημητράκος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΜΕ ΑΡΕΤΗ ΚΑΙ ΤΟΛΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ» και επικεφαλής τον Νικήτα Αρετάκη

«Ασχολήθηκα με τα κοινά για τα παιδιά μου, για το μέλλον αυτού του τόπου και πιστεύω ότι ο κ. Αρετάκης είναι το πρώτο λαχείο για τη Ζάκυνθο γιατί είναι άνθρωπος της προσφοράς και το έχει αποδείξει.

Ως γιατρός που είμαι, γνωρίζω ότι η κατάσταση στον τομέα της υγείας στο νησί, και όχι μόνο στο Νοσοκομείο, δεν είναι καθόλου καλή. Αναπτύσσοντας την πρωτοβάθμια υγεία στη Ζάκυνθο, θα αποσυμφορήσεις  και το Νοσοκομείο. Σε αυτά μπορεί να συνεισφέρει ο Δήμος, όπως για παράδειγμα, με το πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι. Μπορεί ο Δήμος να πιέσει και να απαιτήσει λύσεις.

Σχετικά με την πρόθεση του κ. Αρετάκη, να αποσυρθεί αν δεν εκλεγεί Δήμαρχος, είχα μια συζήτηση μαζί του με την οποία μου άνοιξε τα μάτια. Δεν θέλει να αναλωθεί σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο, ασκώντας μια στείρα αντιπολίτευση. Θέλει να εκλεγεί Δήμαρχος και να προσφέρει, αλλά αν δεν εκλεγεί, και πάλι θα μπορεί να προσφέρει, αλλά εκτός Δημοτικού Συμβουλίου.

Δεν θα αποχωρήσει ο συνδυασμός μας από το δημοτικό συμβούλιο και ο κ. Αρετάκης θα είναι δίπλα μας. Μην ξεχνάμε ότι είναι και κάποιας ηλικίας και δεν μπορεί να περιμένει κάποια χρόνια στην αντιπολίτευση, ώστε μετά να ξαναθέσει υποψηφιότητα.

Αν υπάρχει κάποιος ικανότερος, που ανήκει σε άλλο ψηφοδέλτιο και μπορεί να ενταχθεί στη δική μας Δημοτική Αρχή για να προσφέρει, τότε καλώς να έρθει. Έχω μιλήσει με τον κ. Αρετάκη και γνωρίζω ότι υπάρχουν πρόσωπα με τα οποία θα μπορούσαμε να συνεργαστούμε σε μία προγραμματική βάση αρχών με σκοπό την ανιδιοτελή προσφορά στο τόπο μας.» 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: