Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Διονύσης Γεωργάνος (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ»)

Διονύσης Γεωργάνος
Διονύσης Γεωργάνος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΜΕ ΦΙΛΟΤΙΜΟ» και επικεφαλής τον Χρήστο Πάστρα

«Τι νόημα έχει να μιλάμε για εμπειρία όταν αυτή δεν συνοδεύεται με κάποια επιτυχία. Αυτοί που διοίκησαν στο παρελθόν το νησί και συμμετέχουν σε αυτές τις εκλογές, ποια επιτυχία έχουν να μας δείξουν. Το αποτέλεσμα είναι που μετράει.

Ο Χρήστος Πάστρας βγήκε μπροστά στα προβλήματα. Ήταν παρόν όταν διεκδικούσαμε λύσεις για τα σκουπίδια, ήταν παρόν όταν οι άλλοι που σήμερα διεκδικούν την ψήφο των Ζακυνθινών ήταν απόντες.

Κάποιοι δεν έπρεπε σήμερα να είναι υποψήφιοι. Τι δεν πρόλαβε να κάνει επί 20 χρόνια ο κ. Γάσπαρος, και θα το κάνει τώρα;

Oι Ζακυνθινοί ψηφίζουν με γνώμονα τα ρουσφέτια, τα συμφέροντα, τις φιλίες και τις κουμπαριές. Εμείς αυτά δεν τα έχουμε και δεν τα θέλουμε.

Η πιο σοβαρή διαφοροποίησή μας σε σχέση με τους άλλους συνδυασμούς, είναι ότι στο πρόγραμμά μας δεν έχουμε ούτε ένα «θα». Δεν υποσχόμαστε αφειδώς τα πάντα.

Θέλουμε να πεζοδρομήσουμε το ιστορικό κέντρο της πόλης, να έχουμε περιφερειακά πάρκινγκ και αστική συγκοινωνία. Είμαστε διατεθειμένοι να σπάσουμε αυγά και θα το κάνουμε πράξη.

Θα συνεργαστούμε αλλά υπό προϋποθέσεις και σίγουρα δεν θα συνεργαστούμε με το χθες.

Δεν είμαι μέλος του ΣΥΡΙΖΑ. Με τον Βουλευτή Ζακύνθου Σταύρο Κοντονή, συνεργάστηκα με την ιδιότητα του Προέδρου των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της Ζακύνθου.» 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: