Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (00:00 - 08:00)
Stigma Djs
Stigma Hits
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Μαίρη Καλογερία (Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ»)

Μαίρη Καλογερία
Μαίρη Καλογερία
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και επικεφαλής τον Φώτη Κόκλα

«Εμείς ακολουθούμε την πολιτική του ΚΚΕ και δεν το κρύβουμε. Λειτουργούμε συλλογικά και έτσι αποφασίζουμε ποιος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος κάθε φορά. Οι τοπικές μας οργανώσεις προτείνουν και αποφασίζουν.

Πίσω από τον Φώτη Κόκλα, υπάρχει η εμπειρία του ΚΚΕ στη Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η πολιτική της Λαϊκής Συσπείρωσης διαμορφώνεται από το ΚΚΕ και ο Δήμαρχος Πστρέων κ. Πελετίδης, αποτελεί πρότυπο για εμάς.

Η δική μας λογική δεν είναι να δημιουργηθούν νέες ξενοδοχειακές μονάδες για να έχουμε κάποιες θέσεις εργασίας, υπό τις χειρότερες άλλωστε συνθήκες που υπάρχουν, με το οποιοδήποτε κόστος. Πρέπει να διεκδικήσουμε χρήματα από το κράτος, ή την Ε.Ε, για να γίνουν αναγκαία έργα. Θα διεκδικήσουμε δημόσιες μελέτες, ώστε να φτιαχτεί ένα σύγχρονο αποχετευτικό δίκτυο.

Υπερφορολόγηση υφίσταται ο λαός, όχι οι ξενοδόχοι. Όλοι οι άλλοι συνδυασμοί υπερασπίζονται το κεφάλαιο, που στη Ζάκυνθο είναι οι ξενοδόχοι. Εμείς είμαστε στην άλλη όχθη, είμαστε με τα λαϊκά συμφέροντα.

Οι πράξεις δεν δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει κάποιο ηθικό πλεονέκτημα, ούτε ότι είναι αριστερό κόμμα. Καπηλεύεται την αριστερά. Δεν γίνεται να αυτοαποκαλείσαι αριστερός και να υπερασπίζεσαι τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: