Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Stigma DJs
Mainstream
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Αλέκος Αντίοχος (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ»)

Αλέκος Αντίοχος
Αλέκος Αντίοχος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ» και επικεφαλής τον Γιώργο Αρμένη

«Αν και δεν με ενδιαφέρει το τι έχει γίνει στο παρελθόν, εν τούτοις θα πω ότι για τη νυν Δημοτική Αρχή, κάποιοι σύμβουλοι του κ. Κολοκοτσά, απείχαν από τα Δημοτικά Συμβούλια, δεν συμμετείχαν σε σοβαρές αποφάσεις, όπως για παράδειγμα ο Λίβας. Ο μόνος που λειτούργησε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, ήταν ο Γιώργος Αρμένης. Δεν προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την αδυναμία της δημοτικής αρχής για μικροπολιτικούς λόγους, ήταν ο μόνος που λειτούργησε συναινετικά  για το καλό της Ζακύνθου.

Για να σχηματιστεί το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, πρέπει κάποιοι να βάλουν πίσω αυτά που τους χωρίζουν, να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να πάνε με έναν κοινό στόχο, την ανάπτυξη του νησιού. Το πλεονέκτημα μας, έναντι των άλλων συνδυασμών είναι ότι εμείς έχουμε αποδείξει ότι είμαστε αποτελεσματικοί.

Φυσικά και πρέπει να εισπράξουμε τα 16 εκατομμύρια ευρώ που είναι τα ληξιπρόθεσμα χρέη δημοτών προς τον Δήμο και θα το κάνουμε με κοινωνικά κριτήρια, όσοι αντιμετωπίζουν οικονομικό πρόβλημα, θα μπορούν να πληρώνουν με μια ρύθμιση.

Στις Ευρωεκλογές θα στηρίξω τον αξιέπαινο συμπατριώτη μας και υποψήφιο ευρωβουλευτή με το ΚΙΝΑΛ κ. Βαρδακαστάνη.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: