Σάββατο 20 Ιουλίου 2019  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Stigma DJs
Mainstream
Τετάρτη, 15 Μαΐου 2019

Χαράλαμπος Μαυρίας (Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ»)

Χαράλαμπος Μαυρίας
Χαράλαμπος Μαυρίας
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ» και επικεφαλής τον Γιώργο Αρμένη

«Την περίοδο των προηγούμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, βλέποντας ότι η παράταξη μου, η ΝΔ, δεν πήγαινε καλά έκανα την επιλογή μου και έτσι σήμερα είμαι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος, εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο του κ. Δ. Κουρή. Μετά την παραίτηση του συμπορεύτηκα με τον κ. Κασσιμάτη και είμαι ικανοποιημένος από την συνεργασία μας. Δεν υπήρξα όμως ποτέ φαντάρος του ΣΥΡΙΖΑ.
Μετά το ναυάγιο, στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ, με την υποψηφιότητά του κ. Γιαννάτου επέλεξα τον Γιώργο Αρμένη γιατί ήμουν σε θέση να παρακολουθήσω από κοντά, όλα αυτά τα χρόνια στο δημοτικό συμβούλιο, την εποικοδομητική του στάση στα μεγάλα θέματα. Πιστεύω ότι η εκλογή του Γιώργου Αρμένη, είναι αυτή που θα αλλάξει τη Ζάκυνθο προς το καλύτερο γιατί είναι ένας άνθρωπος συναινετικός, που βάζει πάνω από όλα το συμφέρον του τόπου μας. Είδα ότι προσέφερε, όπως θέλω και εγώ να προσφέρω, χωρίς να ζητώ κανένα αντάλλαγμα.

Επειδή πλέον γνωρίζω και τον κ. Κασσιμάτη και τον ο κ. Αρμένη και ξέρω ότι και οι δύο επιδιώκουν το ίδιο πράγμα για το νησί μας, λέω ότι θα μπορούσαν και να συνεργαστούν. Τα αυτονόητα θέλουμε, αυτά είναι που δεν γίνονται χρόνια τώρα.

Ο τουρισμός είναι η βαριά βιομηχανία του νησιού και σήμερα όλες οι τουριστικές περιοχές της Ζακύνθου αντιμετωπίζουν προβλήματα. Έχουμε τις λύσεις και μπορούμε να τις εφαρμόσουμε. Θέλω να περπατώ στη Ζάκυνθο με ψηλά το κεφάλι. Ο Δήμος και η ΔΕΥΑΖ θα έπρεπε να βλέπει με καλό μάτι τους ξενοδόχους, να τους έχει συμμάχους.

Κάποιοι, σε χρυσές οικονομικά εποχές, άφησαν την Ζάκυνθο να καταρρεύσει. Έχουμε γυρίσει 30 χρόνια πίσω. Θα είμαστε πολύ φιλικοί με τους πολίτες αλλά λέμε όχι στις υπόγειες διαδρομές.

Ο καλός Δήμαρχος θα είναι η ασφάλεια του νησιού, θα είναι η νομιμότητα που λείπει, και αυτός είναι ο Γιώργος Αρμένης.

Εμείς υπόγειες διαδρομές δεν θα ακολουθήσουμε, αυτά τα αφήνουμε να τα κάνουν άλλοι, Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιον θα ψηφίσω στις Περιφερειακές εκλογές.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: