Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019  
radio image
Now On Air (14:00 - 16:00)
Δημήτρης Πέττας
Mainstream
Παρασκευή, 31 Μαΐου 2019

Ρόδη Κράτσα (Υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων, επικεφαλής του συνδυασμού «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ»)

Ρόδη Κράτσα
Ρόδη Κράτσα
Υποψήφια Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ»

«Το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής, μου δίνει χαρά, ικανοποίηση, αλλά και μεγάλη ευθύνη. Φάνηκε στην κάλπη ότι οι συμπολίτες μας πίστεψαν στον συνδυασμό μας και στις θέσεις μας, μας ψήφισαν εκτός στενών κομματικών πλαισίων.

Με απασχολεί να ανέβει η Περιφέρειά μας σε σημαντικούς τομείς, όπως η ανάπτυξη και η ανταγωνιστικότητα, όπου σήμερα είναι πολύ χαμηλά.

Στη δική μου λογική, η συνεργασία και η συνεννόηση είναι επιτακτικές, είναι ένας μονόδρομος για να πάει μπροστά ο τόπος. 
Συναντήθηκα χθες με τον κ. Σπύρου, και του ζήτησα την στήριξή του, την οποία και έχω. Δεν ήταν αντικείμενο της συζήτησής μας, άμεσα ή έμμεσα, το να έπαιρνε κάποια θέση ο κ. Σπύρου για να μας στηρίξει.

Στόχος μας είναι, μεταξύ πολλών άλλων, να εκσυγχρονιστεί και η διοίκηση της Περιφέρειας, με το να κάνουμε πράξη την ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

Θέλουμε μια πολύπλευρη ανάπτυξη που περιλαμβάνει πολλούς τομείς, ιεραρχώντας όμως τις προτεραιότητές μας, αναφερόμαστε στο οδικό δίκτυο και σε μια σύγχρονη διαχείριση των απορριμμάτων.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: