Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019  
radio image
Now On Air (16:00 - 20:00)
Stigma Djs Blog
Mainstream, Lounge
Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2019

Διονύσης Καρδιανός-Μπούκιος (Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου)

Διονύσης Καρδιανός-Μπούκιος (Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου)

«Συγχαίρω την κα Κράτσα για την εκλογή της, είναι η νέα μας Περιφερειάρχης, και σε αυτό βοήθησαν όλοι οι Ζακυνθινοί, πέραν των κομματικών προτιμήσεων. Για την νίκη στη Ζάκυνθο καθοριστικός παράγοντας ήταν η ίδια η κα Κράτσα με την προσωπικότητα και τις αρετές της.

Δεν έχουμε κανέναν λόγο να μην δεχτούμε με χαρά την εκλογή και του κ. Αρετάκη στον Δήμο. Εγώ προσωπικά, πήγα χθες το βράδυ στο εκλογικό του κέντρο και τον συνεχάρη, πριν ο ίδιος μεταβεί στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας.

Τα προβλήματα για να λυθούν χρειάζονται συνεργασίες και το ξέρει αυτό και ο φίλος μου ο κ. Νιοτόπουλος, για τον οποίο είμαι βέβαιος ότι θα κινηθεί σε αυτή την κατεύθυνση.

Από σήμερα ξεκινά η μάχη για να κερδηθεί η έδρα της Ζακύνθου. Με κυβέρνηση ΝΔ, Βουλευτή ΝΔ, Περιφέρεια ΝΔ και Δήμαρχο τον κ. Αρετάκη, θα ξεπεραστούν οι αγκυλώσεις του παρελθόντος. Εάν υπό αυτές τις συνθήκες, δεν καταφέρουμε να αλλάξουμε τη Ζάκυνθο προς το καλύτερο, δεν θα έχουμε καμιά δικαιολογία.

Επιτέλους, ήρθε η ώρα να σταματήσει ο ένας να προσπαθεί να βγάλει το μάτι του άλλου. Αυτό είναι το μήνυμα της ΝΟΔΕ και εμένα προσωπικά, προς όλα τα δικά μας στελέχη. Όλοι να συνεργαστούν με τον νέο Δήμαρχο για το καλό του τόπου.

Επιτέλους ήρθε η ώρα να ξεβρομίσει η Ζάκυνθος από πολλά δεινά, και δεν αναφέρομαι μόνο στα σκουπίδια.

Μέχρι το αργότερο την επόμενη Τρίτη, θα ανακοινωθούν και τα τρία ονόματα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό μας για τις εθνικές εκλογές.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: