Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019  
radio image
Now On Air (16:00 - 20:00)
Stigma Djs Blog
Mainstream, Lounge
Τρίτη, 04 Ιουνίου 2019

Βασίλης Κεγκέρογλου (Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βουλευτής Ηρακλείου, πρώην Υφυπουργός Εργασίας)

Βασίλης Κεγκέρογλου
Βασίλης Κεγκέρογλου
Γραμματέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Βουλευτής Ηρακλείου, πρώην Υφυπουργός Εργασίας

«Εμείς πιστεύουμε ότι οι Ευρωεκλογές έδωσαν ένα πρόκριμα για να απαλλαγούμε από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αντί στις Ευρωεκλογές να συζητηθεί η Ευρωπαϊκή ατζέντα, συζητήθηκαν θέματα που επέλεξε ο Τσίπρας, και για αυτό πήγε δέκα μονάδες πίσω.

Στις εθνικές εκλογές θα κριθεί η αλλαγή πλεύσης της χώρας και όχι μόνο η αλλαγή των προσώπων. Πρέπει να υπάρξει μια αλλαγή πολιτικής, με κοινωνική δικαιοσύνη, ανάπτυξη και επιχειρηματικότητα. Για να μην υπάρξει, κάποιου άλλου είδους πολιτική, που θα εξυπηρετεί μόνο τους πλούσιους, πρέπει να στηριχθεί το ΚΙΝ.ΑΛ.

Υπάρχουν ψηφοφόροι του προοδευτικού χώρου, που εξαπατήθηκαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, που δεν εμπιστεύονται τη ΝΔ, και είναι ένα εκατομμύριο κόσμος. Αυτούς καλούμε να στηρίξουν το ΚΙΝ.ΑΛ, για να στηριχθούν οι αδύνατοι, οι αγρότες και η μικρομεσαία τάξη. Τους καλούμε να κάνουν το τολμηρό βήμα και να ενισχύσουν το ΚΙΝ.ΑΛ. Αυτούς καλεί σήμερα η ηγεσία του ΚΙΝ.ΑΛ, να επιστρέψουν εντός των τειχών.

Το ΚΙΝ.ΑΛ σήμερα χρειάζεται κάτι παραπάνω από μια καταγγελία. Ότι έγινε στο παρελθόν, καλώς έγινε, για να μην πέσει η χώρα στα βράχια, αλλά αυτό δεν εκφράζει το σήμερα. Ανοίγει πλέον η επιλογή του κ. Καμίνη.

Ο κόσμος πλέον θέλει να του μιλήσεις για το αύριο, με αυτή την ατζέντα πρέπει να απευθυνθείς στην κοινωνία, ζητώντας την θετική ψήφο. Το τότε μοντέλο της συνεργασίας με τη ΝΔ ήταν επιζήμιο για το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ καρπώθηκε όλα τα θετικά της εποχής εκείνης και εμείς πληρώσαμε το κόστος. Πλέον το σχέδιο «Ελλάδα» που έχουμε εκπονήσει, είναι το δικό μας ευαγγέλιο.

Δεν είμαστε δεδομένοι σε συνεργασία, αλλά ούτε θα πάμε στο μαντρί από την πίσω πόρτα, όπως κάποιοι επιθυμούν.»    


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: