Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019  
radio image
Now On Air (14:00 - 16:00)
Δημήτρης Πέττας
Mainstream
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019

Αναστάσιος Μαρίνος (Υποψήφιος Δήμαρχος Ζακύνθου, Δημοτικός σύμβουλος)

Αναστάσιος Μαρίνος
Αναστάσιος Μαρίνος
Υποψήφιος Δήμαρχος Ζακύνθου, Δημοτικός σύμβουλος

«Είμαι υπερήφανος για τον αγώνα που δώσαμε, ακολουθώντας δημοκρατικές διαδικασίες και είμαι υπερήφανος για τον συνδυασμό μου. Ο λαός έκανε την επιλογή του και ελπίζω η Ζάκυνθος να μην καταλήξει ένα κουκί φακή. Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Αρετάκη, έναν νέο συνδυασμό, που ξεχώρισε με κάποιους τρόπους, που θα τους δείξει η πορεία.

Έχω οράματα για την Ζάκυνθο που δεν τα παραβιάζω. Αν ο κ. Αρετάκης έχει τις ίδιες αγνές προθέσεις με εμάς, τότε δεν θα έχω αντίρρηση να συνεργαστούμε, αλλά δεν ξέρω ακόμα ποιες είναι οι προθέσεις του, θα φανούν.

Ο κ. Αρετάκης έχει μόνο επτά συμβούλους, δεν έχει ούτε το μισό Δημοτικό Συμβούλιο και θα πρέπει να προσέξει πάρα πολύ. Ο κόσμος έδωσε τα πάντα στον κ. Αρετάκη και θα πρέπει και αυτός, νύχτα μέρα, να σκέφτεται την καθημερινότητα του Ζακυνθινού, πως θα λυθούν τα προβλήματά του.

Είχε όντως γίνει μια προσπάθεια συνεννόησης με τον κ. Αρετάκη, είχαμε βρεθεί πριν από μήνες στην Αθήνα και είχαμε μιλήσει για διάφορα θέματα. Συζητήσαμε αλλά δεν συμφωνήσαμε, γιατί τότε τον είχαν παραπλανήσει κάποιοι αν και τελικά αυτό του βγήκε σε καλό στην πορεία.

Μπροστά στο συμφέρον του νησιού μου, δεν βάζω καμιά θεσμική θέση. Όχι μόνο θα παραμείνω στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά θα δώσω την μάχη μου, και δεν θα πατήσω καμιά κόκκινη γραμμή μου.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: