Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (22:00 - 24:00)
Stigma Djs
Stigma Playlist
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019

Ηλίας Παπαδάτος (Υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου, Δημιουργία Ξανά)

Ηλίας Παπαδάτος
Ηλίας Παπαδάτος
Υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου, Δημιουργία Ξανά

«Είμαι για τέταρτη φορά υποψήφιος Βουλευτής και ίσως αυτή η εκλογική αναμέτρηση να είναι πιο ήπια τα πράγματα από ότι παλαιότερα.

Η ΝΔ είναι πρακτικά ένα σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, δεν είναι ούτε συντηρητικό, ούτε καν νεοφιλελεύθερο, αφού δεν κάνει μεταρρυθμίσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μαρξιστικό κόμμα, τύπου Λατινικής Αμερικής.

Εμείς προτείνουμε μείωση φόρων, αλλά και μείωση δαπανών στο δημόσιο, με εξορθολογισμό του ασφαλιστικού συστήματος. Να δίνεται η δυνατότητα στον οποιονδήποτε, να επιλέγει αν θέλει δημόσια ή ιδιωτική ασφάλιση.

Υπάρχουν οργανισμοί του δημοσίου που δεν χρειάζονται και που δεν δέχονται να απογραφούν. Αυτοί πρέπει να κλείσουν, ενώ σε άλλες περιπτώσεις να συγχωνεύονται. Πρέπει να φύγουν οι αργόμισθοι από το δημόσιο και να γίνουν προσλήψεις σε ευαίσθητους τομείς, όπως η Υγεία και η Παιδεία.

Υπάρχουν ζητήματα στη Ζάκυνθο, όπως τα λύματα και τα σκουπίδια. Είναι ανησυχητική η κατάσταση στον Λίβα. Το θέμα των υποδομών είναι πολύ σημαντικό.

Θετική εξέλιξη η εκλογή του κ. Αρετάκη στον Δήμο.

Ο Σταύρος Κοντονής είναι ο χειρότερος Βουλευτής που πέρασε ποτέ από τη Ζάκυνθο. Πάντα ήθελε να μπουρδουκλώνει τα πράγματα, αυτή ήταν η πρακτική του. Πήγε τώρα και επισκέφθηκε το Νοσοκομείο, ως ένας απερχόμενος Βουλευτής, ενώ είχε χρόνια να το επισκεφθεί.

Είναι ντροπή για την χώρα, να έχει Πρωθυπουργό τον κ. Τσίπρα. Μιλάμε για τον ορισμό της ανηθικότητας. Δεν είναι επαρκής για Πρωθυπουργός ο κ. Μητσοτάκης, παρόλα αυτά, αν καταφέρουμε και μπούμε στη Βουλή, θα δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης στη ΝΔ.»   


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: