Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (22:00 - 24:00)
Stigma Djs
Stigma Playlist
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019

Παναγιώτης Μαρούδας (Υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου, Ε.ΠΑ.Μ)

Παναγιώτης Μαρούδας
Παναγιώτης Μαρούδας
Υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου, Ε.ΠΑ.Μ

«Αυτά που λέμε και προτείνουμε, είναι απολύτως εφικτά. Τα λένε Αμερικανοί και Ευρωπαίοι οικονομολόγοι, αλλά τα αποκρύπτουν τα ΜΜΕ στην Ελλάδα. Θέλουν όμηρο τον λαό, να πιστεύει ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος.

Η Ελλάδα πράγματι έχει πάρει πολλά χρήματα από την Ευρώπη, έχουν φάει κάποιοι από αυτά, αλλά αποκρύπτουν το πόσα δάνεια έχουμε πάρει και το κυριότερο, το πόσα έχουμε πληρώσει. Την τελευταία δεκαετία, έχουμε δώσει 975 δις ευρώ.

Εμείς δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί και λέμε αλήθειες. Για το αυτονόητο μιλάμε, τα χρέη μπορούν να διαγραφούν, δεν υπάρχει χρέος για εμάς, και αυτό δεν είναι επανάσταση. Τα κράτη έχουν χρέη, όλα τα κράτη έχουν, αλλά δεν χρεοκοπούν. Πάντως το ευρώ δεν είναι ο παράδεισος.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έλεγε ψέματα έχοντας πλήρη επίγνωση ότι το κάνει για να αρπάξει την εξουσία. Ο ΣΥΡΙΖΑ εξευτέλισε την έννοια της αριστεράς. Η μεγάλη οικονομική καταστροφή της χώρας, προήλθε αρχικά από τον κ. Σημίτη και μετά από τον κ. Καραμανλή.

Τα προβλήματα της Ζακύνθου είναι γνωστά. Λύματα, σκουπίδια παντού, δεν έχουμε πόσιμο νερό. Πολλοί προσπαθούν να κάνουν τους διαμαρτυρόμενους για τα λύματα. Δεν θυμάμαι για παράδειγμα πέρυσι την κα Τετράδη να κάνει δηλώσεις για τα λύματα, τα θυμήθηκε τώρα που είναι υποψήφια. Είμαστε ένα νησί που δεν έχει καν Ελληνικό αεροδρόμιο, όπως και άλλα νησιά.

Το Ε.ΠΑ.Μ είναι το μόνο πολιτικό κόμμα που υποστήριξε τον κ. Αρετάκη. Η εκλογή του, έδωσε την ελπίδα ότι μπορεί να έρθει ένα καλύτερο αύριο.

Ο Σταύρος Κοντονής ακολούθησε το δόγμα του ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή το ξεπούλημα της χώρας. Είναι αναξιόπιστος, όπως και όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ.»  


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: