Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (22:00 - 24:00)
Stigma Djs
Stigma Playlist
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019

Αποστόλης Κάρτσακας (Υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου, ΚΙΝ.ΑΛ)

Αποστόλης Κάρτσακας
Αποστόλης Κάρτσακας
Υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου, ΚΙΝ.ΑΛ

«Είμαστε πολύ αισιόδοξοι, ο κόσμος επιστρέφει, αυτοί που κάποτε ήταν στο ΠΑΣΟΚ και ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ απογοητευμένοι από την πολιτική γενικότερα, τώρα επιστρέφουν.

Τρία είναι τα ζητήματα που οι συμπολίτες μας επισημαίνουν. Τη ρύπανση, την οδοποιία και το Νοσοκομείο. Είχαν αποτέλεσμα οι κινητοποιήσεις για τα λύματα, αυτή η πίεση έφερε κάποια αποτελέσματα. Ακούω ότι υπάρχει θέμα υποστελέχωσης σε κάποιες υπηρεσίες, αλλά εδώ δεν εφαρμόζονται οι νόμοι. Δεν χρειάζεσαι και πολύ προσωπικό για να βάλεις χρώμα στις δεξαμενές των ημερόπλοιων. Από εκεί και πέρα, Υγεία και Παιδεία πρέπει να είναι προτεραιότητές μας. Το Νοσοκομείο υπολειτουργεί, όπως και άλλα Νοσοκομεία.

Το ΠΑΣΟΚ έκανε πράξη την ανακατανομή του πλούτου της χώρας. Θα μπορούσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ένα δήθεν αριστερό κόμμα που τώρα πάει να σφετεριστεί τον χώρο της κεντροαριστεράς, να είχε φορολογήσει τον μεγάλο πλούτο και με τα χρήματα που θα έπαιρνε, να στελέχωνε σχολεία και Νοσοκομεία. Το ΠΑΣΟΚ τα έχει κάνει αυτά στο παρελθόν.

Η καταστροφική πενταετία Καραμανλή, ήταν η κύρια αιτία που η Ελλάδα έφτασε στη χρεοκοπία. Δεν έχει ευθύνη επί αυτού ο Γιώργος Παπανδρέου, δεν ήξερε το μέγεθος της καταστροφής γιατί η τότε κυβέρνηση της ΝΔ παρουσίαζε πλαστά στοιχεία.

Ο στόχος μας είναι το διψήφιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές. Η 3η θέση είναι εξασφαλισμένη. Το ψηφοδέλτιό μας είναι ενωμένο, είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά.

Κάνω έκκληση στους πολίτες, να σκεφτούν πριν ψηφίσουν, ποιο κόμμα έκανε τα μεγάλα έργα στη χώρα, ποιο κόμμα δημιούργησε το κράτος πρόνοιας και πιο κόμμα έδιωξε την φτώχεια από την Ελλάδα.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: