Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (22:00 - 24:00)
Stigma Djs
Stigma Playlist
Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019

Τάσος Καλόφωνος (Υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου, ΝΔ)

Τάσος Καλόφωνος
Τάσος Καλόφωνος
Υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου, ΝΔ

«Είχα πολύ λίγες ημέρες στη διάθεσή μου για τον προεκλογικό αγώνα. Μόλις που προλαβαίνω και επισκέπτομαι χώρους συνάθροισης, επιχειρήσεις και φορείς, δυστυχώς δεν έχω τον χρόνο να επισκεφτώ το σπίτι του κάθε συμπολίτη μας.

Διαπιστώνω μεγάλη απήχηση στο πρόγραμμα της ΝΔ αλλά και αποδοχή στο πρόσωπό μου. Η εποχή του κομματάρχη που έδινε γραμμή, έχει περάσει και σε αυτή τη σύγχρονη πλέον εποχή, ανήκω και εγώ.

Δεν υπήρξα ποτέ επαγγελματίας πολιτικός και δεν είχα, ούτε έχω κάποιον κομματικό μηχανισμό, συναντάω συμπατριώτες μου, ανθρώπους που δεν με ήξεραν και με υποδέχονται με αγάπη, τους ευχαριστώ και τους διαβεβαιώνω ότι θα φανώ αντάξιος των προσδοκιών τους.

Είμαι βέβαιος ότι η ΝΔ μετά από πολλά χρόνια, θα κερδίσει την έδρα της Ζακύνθου. Η ΝΔ είναι σήμερα ενωμένη πιο πολύ από ποτέ. Είμαστε συνάδελφοι με τον κ. Ακτύπη, έχουμε μια άριστη σχέση και γνώρισα πρόσφατα την κα Τετράδη με την οποία επίσης έχω πολύ καλές σχέσεις. Δεν βάζω τις προσωπικές μου φιλοδοξίες πάνω από το συμφέρον του κόμματος. Αν δεν εκλεγώ εγώ, θα στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις τον άνθρωπο που θα επιλέξουν οι συντοπίτες μας.

Θέλω να συνεισφέρω στον τομέα της υγείας και κυρίως στην κοινωνική πλευρά της.
θα δώσω έμφαση στη στελέχωσή του νοσοκομείου μας το οποίο πρέπει να διοικηθεί από μάνατζερ που θα προσληφθεί με αξιοκρατικά κριτήρια. Η προσπάθεια μου θα είναι να ιδρυθεί μια ψυχιατρική κλινική στο νοσοκομείο, ενώ θα δώσω έμφαση και στην ενίσχυση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι». Η Μ.Ε.Θ αποτελεί μία από τις προτεραιότητές μας καθώς και η αναβάθμιση των παλιών αγροτικών ιατρείων.
Αν εκλεγώ Βουλευτής, δεν θα εγκαταλείψω τους ασθενείς μου, θα τους βλέπω όποτε μπορώ ενώ θα βοηθήσουν και κάποιοι συνάδελφοι.

Πρέπει να φροντίσουμε τις υποδομές του νησιού μας, να κάνουμε τη Ζάκυνθο πιο φιλόξενη για εμάς και τους επισκέπτες μας. Πρέπει να αλλάξουμε το τουριστικό μοντέλο, να επενδύσουμε στον ποιοτικό τουρισμό και να εξετάσουμε τις θεματικές μορφές του τουρισμού.

Πρέπει να βρούμε ένα εξισορροπητικό μοντέλο all inclusive. Ένα μεικτό σύστημα για να κερδίζουν περισσότεροι, όπως για παράδειγμα, να μην περιλαμβάνεται στο πακέτο το βραδινό φαγητό, έτσι ώστε ο επισκέπτης να βγαίνει από το ξενοδοχείο, να πηγαίνει σε εστιατόρια ή άλλες επιχειρήσεις. Να μπορεί να βγαίνει ο τουρίστας, να επισκέπτεται μουσεία ή άλλα σημεία, να μην είναι εγκλωβισμένος μέσα σε ένα ξενοδοχείο.

Το θέμα της ασφάλειας είναι πρωταρχικό για εμάς. Αν δεν κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια, επηρεάζεται και η ψυχική μας υγεία. Με την Ν.Δ θα γίνουν διορισμοί στα σώματα ασφαλείας, θα επανέλθουν οι πεζές περιπολίες και θα εφαρμοσθούν οι νόμοι. Μόνο έτσι θα παταχθεί η παραβατικότητα. Ο Έλληνας αστυνομικός θα έχει το κύρος που του αρμόζει.
Ο νόμος Παρασκευόπουλου πρέπει να καταργηθεί. Εμείς θα τον καταργήσουμε, όπως και το άσυλο στα Πανεπιστήμια.

Αποφασίσαμε να μην κάνουμε μια κλασική συγκέντρωση με ομιλία από ένα μπαλκόνι, που θυμίζει και παλαιότερες εποχές. Μεθαύριο Παρασκευή 5 Ιουλίου, στις 8.30 το απόγευμα, προσκαλούμε όλους τους φίλους στην ανοιχτή συνάθροιση που θα κάνουμε στο BASE cafe στο κέντρο της πόλης μας. Εκεί θα έχουμε και μια έκπληξη για όσους έρθουν.»    


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: