Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (22:00 - 24:00)
Stigma Djs
Stigma Playlist
Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2019

Χριστίνα Τετράδη (Υποψήφια Βουλευτής Ζακύνθου, ΝΔ)

Χριστίνα Τετράδη
Χριστίνα Τετράδη
Υποψήφια Βουλευτής Ζακύνθου, ΝΔ

«Έχουμε ένα δυναμικό και αξιόλογο ψηφοδέλτιο, με έναν κοινό στόχο, να κερδίσει την έδρα η ΝΔ. Είναι τιμή μου, που ο κ. Μητσοτάκης αναλαμβάνοντας να οδηγήσει την χώρα σε μια νέα εποχή, με επέλεξε, ως έναν νέο άνθρωπο, που θέλει να προσφέρει με στολή εργασίας, για να πάει η χώρα μπροστά.

Η Ζάκυνθος χρειάζεται έναν μάνατζερ, με νέες ιδέες, νέες νοοτροπίες, όρεξη για δουλειά και όραμα. Έναν τεχνοκράτη.

Το αύριο της Ζακύνθου είναι συνυφασμένο με τις συνεργασίες και τις συνέργειες, με τον Δήμαρχο και την Περιφερειάρχη, και εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει στις συνεργασίες.

Σημασία δεν έχουν οι θέσεις, αλλά το τι μπορεί να κάνει κάποιος για τον τόπο του και την Ελλάδα. Εγώ, θα κάνω τα πάντα για να επαναφέρω την υπερηφάνεια στους συμπατριώτες μου. Παντού βλέπω οργή και θυμό, θέλω να αλλάξω αυτή την εικόνα.

Στόχος μου είναι, να είμαι η καθαρή και δυνατή φωνή της Ζακύνθου. Θα είμαι κοντά στην κυβέρνηση και στον αυριανό Πρωθυπουργό για να αναδείξω όλα τα ζητήματα της Ζακύνθου. Την επόμενη μέρα των εκλογών, θα δούμε αν θα αξιοποιηθώ από τον κ. Μητσοτάκη.

Η συνέντευξη του κ. Τσίπρα στον ΣΚΑΙ, μου έβγαλε την εικόνα ενός ανθρώπου που χάνει και που προσπαθεί να δείξει ότι υπάρχει ελπίδα, όταν ο ίδιος την έχει χάσει προ πολλού.

Ο συνάδελφος μου, ξενοδόχος κ. Χρήστος Ξένος με το άρθρο του στον τοπικό τύπο, προσπαθεί να είναι ευγενικός κάνοντας αναφορά στον κ Κοντονή, περνώντας ένα μήνυμα που τον τιμά, αλλά για τα χρήματα που λέει ότι έφερε στη Ζάκυνθο ο κ. Κοντονής, θα πω ότι αυτά τα χρήματα ήρθαν, αφού πρώτα τα είχε εξασφαλίσει η ΝΔ.

Η δικαιοσύνη θα απαντήσει για το τι ακριβώς έγινε, και ποιος έχει την ευθύνη, για τον θάνατο της συμπατριώτισσάς μας, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την ευθύνη για το ότι στοχοποίησε ανθρώπους και γνωρίζω ότι ο συνυποψήφιος μου κ. Διονύσης Ακτύπης θέλει να τελειώσει αυτή η υπόθεση, γιατί δεν είναι σωστό να αιωρούνται κατηγορίες εναντίον γιατρών.

Η ΝΔ ψήφισε και έτσι απέδειξε ότι στηρίζει τα όποια θετικά μέτρα έφερε ο ΣΥΡΙΖΑ. Το πρόγραμμα των 120 δόσεων θα επανέλθει, αλλά θα υπάρξουν και νέα μέτρα ελάφρυνσης των επιχειρήσεων. Θα έχουμε μια αναπτυξιακή πολιτική για το επιχειρείν.

Το κράτος πρέπει να λειτουργεί με όρους επιχείρησης. Ως Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Μητσοτάκης είχε μιλήσει για την αξιολόγηση στον δημόσιο τομέα και όχι για απολύσεις.

Είτε ως Βουλευτής, είτε από οποιαδήποτε άλλη θέση, θα είμαι εδώ, παρούσα. Εδώ άλλωστε είναι και η δουλειά μου. Θα είμαι Βουλευτής όλων των Ζακυνθινών.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: