Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (22:00 - 24:00)
Stigma Djs
Stigma Playlist
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019

Διονύσης Καρδιανός Μπούκιος (Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου)

Διονύσης Καρδιανός Μπούκιος
Διονύσης Καρδιανός Μπούκιος
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου

«H λαϊκή ΝΔ εκφράστηκε με πολύ δυναμικό τρόπο στη Ζάκυνθο. Σαν ΝΟΔΕ, θέλω να στείλω τις ευχαριστίες μου στη λαϊκή ΝΔ, η οποία στήριξε και εξέλεξε νέο Βουλευτή Ζακύνθου τον Διονύση Ακτύπη, όπως θέλω να ευχαριστήσω και όλους αυτούς που ψήφισαν τον κ. Ακτύπη, από το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, και το ΚΚΕ, δηλαδή όλο το δημοκρατικό τόξο.

Λαμβάνοντας υπόψιν την εκλογή της κας Κράτσα στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το καταπληκτικό ποσοστό του κ. Αρετάκη στον Δήμο Ζακύνθου, και την μεγάλη νίκη του κ. Ακτύπη, δηλώνω ότι θα μεριμνήσω προσωπικά, ώστε και οι τρεις, ενωμένοι σαν μια γροθιά, να δουλέψουν και να συνεργαστούν για να λύσουν τα μεγάλα προβλήματα του νησιού. Αυτό το εγγυώμαι προσωπικά. Πλέον δεν θα έχουμε παραφωνίες, ούτε τον έναν να υποθάλπει το έργο του άλλου. Είναι και οι τρεις προερχόμενοι από την ίδια παράταξη, τον ίδιο πολιτικό χώρο και πρέπει να συνεργαστούν αρμονικά.

Κάποιοι εδώ στη Ζάκυνθο, και όχι κατ’ ανάγκη νεοδημοκράτες, κυκλοφορούσαν και αποκαλούσαν τον κ. Μητσοτάκη ως «Κούλη». Τους συνιστώ λοιπόν να το σταματήσουν αυτό, να λένε ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί αυτός είναι ο νέος Πρωθυπουργός της χώρας.

Αν είναι δυνατόν, να μπει στη Βουλή ο κ. Βελόπουλος, αυτός που πουλά αλοιφές και βιβλία, αυτός που αλληλογραφεί με τον Χριστό. Τελικά, ακόμα κάποιοι Έλληνες θέλουν φροντιστήριο.

Με τον καινούργιο Υπουργό Δημόσιας Τάξης, που κατά 99% θα είναι ο κ. Χρυσοχοίδης, δεν θα παίζει κανείς.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: