Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (22:00 - 24:00)
Stigma Djs
Stigma Playlist
Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2019

Διονύσης Μποτώνης (Αναπληρωτής Γραμματέας Συντονιστικής Επιτροπής ΚΙΝ.ΑΛ Ζακύνθου, υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου)

Διονύσης Μποτώνης
Διονύσης Μποτώνης
Αναπληρωτής Γραμματέας Συντονιστικής Επιτροπής ΚΙΝ.ΑΛ Ζακύνθου, υποψήφιος Βουλευτής Ζακύνθου

«Είμαστε λίγο προβληματισμένοι, παρότι πανελλαδικά κρατήσαμε τις δυνάμεις μας και αυξήσαμε τα ποσοστά μας, αλλά δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι σε τοπικό επίπεδο.

Θεωρώ ότι πληρώσαμε το γεγονός ότι προηγήθηκαν οι αυτοδιοικητικές εκλογές, γιατί σε αυτές ο κ. Κοντονής προσπάθησε να λεηλατήσει τον χώρο μας και να πάρει ψηφοφόρους μας, με αποτέλεσμα δικά μας στελέχη να μην εκλεγούν. Έτσι, στις εθνικές εκλογές, αυτός ο κόσμος πήγε και ψήφισε ΝΔ, με τη λογική ότι μόνο έτσι θα έστελνε στο περιθώριο τον κ. Κοντονή, ότι θα τον τιμωρούσε για τις παρεμβάσεις του, στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών. Έτσι χάσαμε και εμείς δυνάμεις. Αν είχαν προηγηθεί οι εθνικές εκλογές, πιστεύω ότι η δύναμή μας θα ήταν στις δυόμιση χιλιάδες ψήφους.

Ο κόσμος κουράστηκε να με ακούει ως υποψήφιο, αλλά είχαμε στο ψηφοδέλτιο δύο νέα πρόσωπα, τον κ. Κάρτσακα και την κα Λαζένη, άρα κάναμε την ανανέωσή μας.

Τώρα θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε τον χώρο μας, γιατί το ξαναλέω, δεν αλλαξοπίστησαν οι ψηφοφόροι και τα στελέχη μας, αλλά πήγαν στη ΝΔ για να τιμωρήσουν τον κ. Κοντονή, για τα όσα παρασκηνιακά έκανε στον 2ο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τα γνωστά αποτελέσματα.» 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: