Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (13:00 - 20:00)
Stigma DJs
Mainstream
Τετάρτη, 31 Ιουλίου 2019

Θανάσης Παπαχριστόπουλος (Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, ΣΥΡΙΖΑ)

Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Θανάσης Παπαχριστόπουλος
Βουλευτής Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών, ΣΥΡΙΖΑ

«Εμείς δεν είχαμε και ούτε έχουμε δικά μας μίντια. Μακάρι οι Έλληνες να έβλεπαν σήμερα στη Βουλή τον πρώην Υπουργό κ. Πολάκη, να έβλεπαν τι έλεγε για το τι συνέβαινε στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Να έβλεπαν τι κατήγγειλε ο κ. Πολάκης, για τον κ. Σταμάτη Πουλή, εκλεκτό του κ. Άδωνι Γεωργιάδη και της ΝΔ. Έζησα για ενάμιση χρόνο το ΚΕΕΛΠΝΟ, ξέρω τι πάρτι γινόταν εκεί, έχω άποψη και δεν περιμένω καμιά δικαιοσύνη να αποφασίσει.

Ήταν λάθος της ΝΔ να ζητήσει άρση βουλευτικής ασυλίας του κ. Πολάκη, τον έχει ξεκάθαρα στοχοποιήσει, μιλάμε για μια πολιτική δίωξη, έναν ρεβανσισμό εναντίον του. Δυναμιτίζει το κλίμα η ΝΔ, λίγες ημέρες μετά τις εκλογές, για αυτό και σύσσωμη αποχώρησε από τη Βουλή η Κοινοβουλευτική μας Ομάδα. Μπορεί επικοινωνιακά να κατακρίνει όποιος θέλει τον κ. Πολάκη, αλλά είναι ένας έντιμος άνθρωπος, που συγκρούστηκε με τη διαπλοκή, παρέλαβε έλλειμμα στα δημόσια νοσοκομεία ύψους 780 εκατομμυρίων ευρώ, και παρέδωσε πλεόνασμα ύψους 300 εκατομμυρίων ευρώ.

Ρώτησα τέσσερεις φορές τον κ. Βρούτση να μου πει ποιος πήρε επί ΣΥΡΙΖΑ σύνταξη ύψους 24 χιλιάδων ευρώ. Κανένας συνταξιούχος δεν πήρε τέτοιο ποσό, ας μας πει ένα όνομα. Αυτά που υποστήριξε ο κ. Βρούτσης είναι λαϊκισμός. Πάνω από 3.100 ευρώ σύνταξη, δεν μπορεί να πάρει κανείς.»   


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: