Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (10:00 - 12:00)
Σπύρος Λιβέρης & Γρηγόρης Μπάστας
Ενημέρωση
Δευτέρα, 09 Σεπτεμβρίου 2019

Σταύρος Κακολύρης (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)

Σταύρος Κακολύρης (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)

«Οι συμπολίτες μας, θέλουν από εμάς, τη νέα δημοτική αρχή, έργα και μάλιστα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Εμείς ζητάμε μια μικρή πίστωση χρόνου για να τα υλοποιήσουμε.

Πρέπει να γίνουν μεγάλες αλλαγές στον Δήμο για να λυθούν τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει και εμείς δεν θα υπολογίσουμε το πολιτικό κόστος για να κάνουμε αυτό που πρέπει.

Σε ότι αφορά τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου είμαστε σε αναζήτηση νέου, κατάλληλου χώρου συνεδριάσεων και εξετάζουμε την πιθανότητα οι συνεδριάσεις να διεξάγονται στο κτήριο της Αντιπεριφέρειας, θα μιλήσουμε με τον Αντιπεριφερειάρχη Ζακύνθου κ. Στασινόπουλο για αυτό.

Επίσης για να ενισχύσουμε τη συμμετοχή στο δημοτικό συμβούλιο, υπάρχει η σκέψη να γίνεται Τετάρτη η συνεδρίαση, λόγω του ότι το απόγευμα είναι κλειστά τα καταστήματα και υπάρχει μια σχετική άνεση για όλους.

Λογικά την επόμενη εβδομάδα, αφού επικυρωθεί από την αρμόδια υπηρεσία η νέα σύνθεση του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου, θα συνεδριάσουμε εκ νέου με θέμα την εκλογή νέων μελών στα διοικητικά συμβούλια σε ΦΟΔΣΑ, ΔΕΥΑΖ και Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: