Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (12:00 - 14:00)
Άγγελος Πυριόχος
Talk Show
Παρασκευή, 04 Οκτωβρίου 2019

Διονύσης Γάσπαρος (Δημοτικός Σύμβουλος)

Διονύσης Γάσπαρος
Διονύσης Γάσπαρος
Δημοτικός Σύμβουλος

«Ο ρόλος μου στο Δημοτικό Συμβούλιο, με την εμπειρία που έχω, δεν είναι να υιοθετώ μια πολιτική αντιπαράθεση, αλλά να συνεργάζομαι, για να δίνονται λύσεις.

Είπα στον Δήμαρχο, ότι αν ο ίδιος δεν δρομολογήσει έναν έλεγχο στον Δήμο, από το 2007 και μέχρι σήμερα, θα το δρομολογήσουμε εμείς. Άρα εγώ, όπως και οι συνεργάτες μου, δεν ανήκουμε σε καμιά φλέβα διαπλοκής.

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Κακολύρης, είναι ένας αξιόλογος άνθρωπος, που κάνει μεγάλες προσπάθειες, αλλά είναι άπειρος και πρέπει να βοηθηθεί. Έπρεπε, να είχε καλέσει προσωπικά τον κάθε επικεφαλής δημοτικής παράταξης, για να τον ενημερώσει για το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, μία τουλάχιστον ημέρα πριν γίνει η συνεδρίαση, ώστε να προετοιμαστούμε. Εμένα μου τηλεφώνησε την ίδια ημέρα, και εγγράφως έλαβα τα θέματα της συνεδρίασης, στις 13.50 το μεσημέρι. Είμαστε επαγγελματίες, έχουμε υποχρεώσεις και ο ελεύθερος χρόνος μας δεν είναι απεριόριστος.

Για να το γνωρίζουν όλοι, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας κ. Δρόσος, γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, ήταν παρόν στην έκτακτη συνεδρίαση. Ο κ. Κόκκορης ήταν στην Αθήνα για μια επείγουσα υπόθεση υγείας ενός συγγενικού του προσώπου, ο κ. Πέττας ήταν στην Καλαμάτα για μια δουλειά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών, και εγώ, είχα μια συνάντηση με τον νεοσυσταθέντα σύλλογο καρκινοπαθών Ζακύνθου, μια ιδιαίτερα αξιέπαινη κίνηση, που θα βοηθήσει πολλούς συμπολίτες μας.

Άρα, να μην προτρέχουν κάποιοι αποδίδοντας χαρακτηρισμούς. Δεν θα δικαιολογείται ο καθένας μας για τον λόγο που δεν πήγε στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο. Δεν είναι μαγαζί το Δημοτικό Συμβούλιο.»  


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: