Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (10:00 - 12:00)
Σπύρος Λιβέρης & Γρηγόρης Μπάστας
Ενημέρωση
Τρίτη, 05 Νοεμβρίου 2019

Θοδωρής Καμπίτσης (Δημοτικός Σύμβουλος)

Θοδωρής Καμπίτσης
Θοδωρής Καμπίτσης
Δημοτικός Σύμβουλος

«Δεν γίνεται να συνεχίσουμε άλλο έτσι. Δεν μπορεί πριν από κάθε Δημοτικό Συμβούλιο να χωριζόμαστε σε ομάδες, να συγκρουόμαστε, να δημιουργούνται μέτωπα, να σκοτωνόμαστε μέσω των ΜΜΕ ή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, να βγάζουμε ανακοινώσεις, και να ταμπουρωνόμαστε πίσω από αυτές. Αυτές οι ενέργειες δεν επιτρέπουν να γίνει μια εποικοδομητική συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο κατατίθενται απόψεις, συζητάμε ακούμε απόψεις και εξάγουμε συμπεράσματα. Πιθανότατα, για παράδειγμα, να αλλάξει η άποψή μου ακούγοντας τα επιχειρήματα του Δημάρχου, ή να αλλάξει άποψη ο Δήμαρχος όταν ακούσει τα δικά μου επιχειρήματα.

Δεν γίνεται όμως να πηγαίνουμε σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο, σε πολεμικό κλίμα, σε μια κόντρα, να αισθανόμαστε ότι είμαστε σε μια εμπόλεμη ζώνη.

Δεν γίνεται να λέει η μία πλευρά ότι θέλετε να γίνει το έργο στην Ταβουλάρη επειδή τα έχετε βρει με τους επιχειρηματίες της περιοχής και η άλλη πλευρά να λέει ότι να ποιος είναι ο φασίστας, που αποφασίζει από μόνος του και δεν ακούει κανέναν.

Αυτά τα λέω γιατί αγαπώ τον τόπο μου, και θέλω το καλό της Ζακύνθου.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: