Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Στάθης Λογοθέτης
Ξυπνήστε!!!
Τετάρτη, 06 Νοεμβρίου 2019

Γιώργος Αρμένης (Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης)

Γιώργος Αρμένης
Γιώργος Αρμένης
Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης

«Σε περιπτώσεις δυσαρμονίας και για σοβαρά ζητήματα, το Δημοτικό Συμβούλιο θα παίρνει τις αρμοδιότητες της Οικονομικής Επιτροπής. Κυρίαρχο όργανο του Δήμου μας είναι το Δημοτικό Συμβούλιο και θα ήταν αντισυνταγματικό να μην λαμβάνει υπόψιν της η Οικονομική Επιτροπή το Δημοτικό Συμβούλιο. Είναι παράλογο να αγνοεί κάποιος 33 εκλεγμένους Δημοτικούς Συμβούλους.

Με την χθεσινοβραδινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η τεχνική υπηρεσία του Δήμου, πρέπει να στείλει όλα τα στοιχεία του έργου της ανάπλασης της οδού Ταβουλάρη στο Πράσινο Ταμείο, ώστε να προχωρήσει η διαδικασία και να χρηματοδοτηθεί το έργο.

Δεν πανηγυρίζω για καμιά απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ούτε νίκησε, ούτε νικήθηκε κανείς, είμαι όμως ικανοποιημένος για το ότι θα γίνει ένα έργο, που δεν αφορά μόνο τους κατοίκους της περιοχής, αλλά όλη την Ζάκυνθο. Είναι σημαντικό να αξιοποιούμε κοινοτικά προγράμματα για τον Δήμο μας.

Χθες δημιουργήθηκε μια πολύ σημαντική πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο, αντίστοιχη με εκείνη που είχαμε και όταν αποφασίσαμε να ενταχθεί το έργο της Ταβουλάρη. Ας αξιοποιήσει αυτό το θετικό στοιχείο ο Δήμαρχος.

Να αλλάξει τακτική ο Δήμαρχος και να ακολουθήσει την λογική του διαλόγου. Τα πείσματα και οι εμμονές του, θα του δημιουργήσουν προβλήματα κατά την διάρκεια της θητείας του.

Ήμουν μέλος της παράταξης του αείμνηστου Δημάρχου Ανδρέα Λαδικού και ήμουν ένας εξ αυτών που ιδρύσαμε την ΔΕΥΑΖ. Ως πρόεδρος δε του φορέα, ενέταξα και το έργο της αποχέτευσης. Ας κάνουμε έναν απολογισμό, εγώ και ο κ. Αρετάκης, και ας μετρήσουμε τι έχουμε προσφέρει ο καθένας μας στη Ζακυνθινή κοινωνία, τα τελευταία τριάντα χρόνια.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: