Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Στάθης Λογοθέτης
Ξυπνήστε!!!
Πέμπτη, 07 Νοεμβρίου 2019

Γιάννης Φεραδούρος (Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου)

Γιάννης Φεραδούρος
Γιάννης Φεραδούρος
Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου

«Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, εντόπισε το πρόβλημα της μη συνεννόησης του Δημάρχου με τις άλλες δημοτικές παρατάξεις. Είπε, ότι πρέπει ο Δήμαρχος να μιλήσει με τους επικεφαλής, να συνεργαστεί επιτέλους. Χαίρομαι και επικροτώ την επισήμανση αυτή του κ. Κακολύρη.

Η απόφασή μας στο Δημοτικό Συμβούλιο για το έργο της ανάπλασης της οδού Ταβουλάρη, είχε δύο σκέλη. Το πρώτο αφορά την αφαίρεση της αρμοδιότητας της Οικονομικής Επιτροπής και την ανάληψη αυτής από το Δημοτικό Συμβούλιο, με την αιτιολογία ότι ο Δήμαρχος δεν κατέθεσε εντός της προθεσμίας υποβολής τον φάκελο της πρότασης, με κίνδυνο να χαθεί το έργο. Το δεύτερο σκέλος που δεν μπορεί να προσβληθεί από κανέναν, είναι η άμεση προώθηση του φακέλου για την υλοποίηση του έργου.

Ο Δήμαρχος θέλει να μπλοκάρει το έργο, αφού θέλει να στείλει τον φάκελο στην Αποκεντρωμένη. Σε δεκαπέντε ημέρες λήγει η προθεσμία υποβολής όταν η Αποκεντρωμένη μπορεί να απαντήσει σε δύο μήνες. Άρα, από την στιγμή που ο Δήμαρχος καθυστερεί την όλη διαδικασία, αφού μπορεί να προφασισθεί διάφορα, θα χαθεί το έργο. Για αυτούς του λόγους πιστεύω ότι δυστυχώς δεν θα γίνει τελικά. »


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: