Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (13:00 - 20:00)
Stigma DJs
Mainstream
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019

Κώστας Κόκκορης (Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος Δ.Σ ΔΕΥΑΖ) )

Κώστας Κόκκορης
Κώστας Κόκκορης
Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος Δ.Σ ΔΕΥΑΖ

«Ο Δήμαρχος έχει καταφέρει να περάσει την τρομοκρατία στους εργαζόμενους, μου θυμίζει το 1967, την εποχή της δικτατορίας.

Καταγγέλλω τον κ. Αρετάκη για τις κατηγορίες που εξαπόλυσε στους εργαζόμενους. Ως πρόεδρος της επιχείρησης και σήμερα ως μέλος του Δ.Σ., είχα και εξακολουθώ και έχω μια άριστη συνεργασία με τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΖ.

Ο Δήμαρχος πρέπει να ενημερώνεται καλύτερα από τους συνεργάτες του. Είμαι σίγουρος ότι αυτοί που τον πληροφορούν δεν τον ενημερώνουν σωστά και τον οδηγούν σε λάθος κινήσεις. Άλλωστε όπως μου έχει εκμυστηρευτεί ο ίδιος επανειλημμένα, σε κατ’ ιδίαν συναντήσεις που είχαμε, δεν εμπιστεύεται κανέναν. Τα θέλει όλα υπό την σκέπη του.

Ο Δήμαρχος παίρνει αποφάσεις με τον εαυτό του. Έτσι αποφάσισε να αφαιρέσει τις αρμοδιότητες του αθλητισμού από τον κ. Κουτσογιάννη και να τις αναλάβει ο ίδιος. Μάλιστα, έχω την πληροφορία από έμπιστο άνθρωπο του κ. Αρετάκη, ότι σύντομα, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, ο Δήμαρχος θα αφαιρέσει τον τίτλο του αναπληρωτή Δημάρχου από τον κ. Κουτσογιάννη και θα τον δώσει στον κ. Νικήτα Σπίνο.

Δεν πιστεύω ότι ο δήμαρχος δεν έχει συναντήσει μέχρι σήμερα τους εργαζόμενους της ΔΕΥΑΖ επειδή τους απαξιώνει, έχει αναλάβει πολλές αρμοδιότητες, έχει φόρτο εργασίας και δεν προλαβαίνει.»  


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: