Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (13:00 - 20:00)
Stigma DJs
Mainstream
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2019

Κώστας Πέττας (Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Πόλης)

Κώστας Πέττας
Κώστας Πέττας
Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Πόλης

«Μετά από δική μας πρωτοβουλία, αλλά και πρωτοβουλία φορέων, συλλόγων, και μερίδας ξενοδόχων, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια ομάδα κρούσης, με στόχο να βελτιώσουμε την εικόνα της πόλης μας, να αναδείξουμε ένα άλλο πρόσωπο και την τοπική μας αγορά.

Ειδικότερα τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, συζητήσαμε το θέμα του στολισμού της πόλης. Ο Δήμος ελάχιστα μπορεί να κάνει, γιατί αφενός τα περισσότερα στολίδια που έχει είναι χαλασμένα και αφετέρου διαθέτει μόλις έναν ηλεκτρολόγο. Είναι θετικό ότι ο Δήμος μας παρήγγειλε κάποια καινούργια φωτιστικά, ενώ έχουμε και την διαβεβαίωση του Δημάρχου, ότι σύντομα θα συναφθεί μια σύμβαση με άλλους δύο ηλεκτρολόγους για να καλύψουν τις γενικότερες ανάγκες του δήμου μας.

Προτρέπουμε και ενημερώνουμε τους επιχειρηματίες να στολίσουν τις επιχειρήσεις τους αλλά και τους χώρους έξω από τα μαγαζιά τους. Όσοι επιχειρηματίες, θέλουν να στολίσουν τον χώρο έξω από την επιχείρησή τους, αφού το κάνουν μπορούν να ενημερώσουν τον Δήμο, ώστε να τους επισκεφθεί ο ηλεκτρολόγος του Δήμου για να ελέγξει και να κάνει την σύνδεση με την ηλεκτρική παροχή του Δήμου.

Όπως με ενημέρωσε ο αντιδήμαρχος κ. Κουτσογιάννης, στις αρχές Δεκέμβρη η εταιρεία που έχει αναλάβει την αναβάθμιση του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού, θα προχωρήσει την διαδικασία αυτή μέσα στην πόλη.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: