Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (13:00 - 20:00)
Stigma DJs
Mainstream
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019

Διονύσης Τρούσας (Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος Δ.Σ. ΠΕΔIΝ)

Διονύσης Τρούσας
Διονύσης Τρούσας
Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος Δ.Σ. ΠΕΔIΝ

«Εξαιρετικές οι εντυπώσεις μου από το συνέδριο της ΝΔ στο οποίο και ήμουν παρών. Είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή, από όλη την Ελλάδα, ενώ ο Πρόεδρος του κόμματος κ. Κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε σε όλα τα ζητήματα που απασχολούν την χώρα μας και την κυβέρνηση μεταξύ αυτών και το προσφυγικό.

Την περασμένη Πέμπτη εκλέχθηκε το νέο 31μελές Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, που αποτελεί το κορυφαίο συνδικαλιστικό όργανο των δήμων της χώρας μας, για τη νέα Αυτοδιοικητική περίοδο 2019-2023. Πρώτη δύναμη με απόλυτη πλειοψηφία, αναδείχθηκε η παράταξη, που πρόσκειται στη ΝΔ καταλαμβάνοντας 19 έδρες. Την πρώτη θέση ανάμεσα στου υποψήφιους της ΝΔ, κατέλαβε ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου, τον οποίο και εγώ προσωπικά στήριξα. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να εκλεγεί νέος πρόεδρος της ΚΕΔΕ, σε ειδική συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Στο Δ.Σ. εκλέχθηκε και η δήμαρχος Κεντρικής Κέρκυρας κ. Μερόπη Υδραίου.

Την περασμένη Παρασκευή συμμετείχα στην συνεδρίαση της ΠΕΔIΝ που έγινε στην Αθήνα, στην οποία για μία ακόμα φορά δεν ήταν παρών ο Δήμαρχος Ζακύνθου κ. Αρετάκης. Εκλέχθηκα πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης δύο σημαντικών έργων της Ζακύνθου. Ο ρόλος μου θα είναι να εποπτεύω το έργο της ολοκληρωμένης διαχείρισης στον Λίβα, ώστε να γίνει σύμφωνα με το γράμμα του νόμου, αλλά και το έργο της αποκατάστασης του λιμανιού της Ζακύνθου, από τις ζημιές που υπέστη πέρυσι με τους σεισμούς.  Ο Δήμαρχος κ. Αρετάκης, θα είναι αναπληρωματικός Πρόεδρος της επιτροπής παρακολούθησης.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: