Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (13:00 - 20:00)
Stigma DJs
Mainstream
Δευτέρα, 02 Δεκεμβρίου 2019

Διονύσης Καρδιανός-Μπούκιος (Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου)

Διονύσης Καρδιανός-Μπούκιος
Διονύσης Καρδιανός-Μπούκιος
Πρόεδρος ΝΟΔΕ Ζακύνθου

«Το συνέδριο της ΝΔ ήταν ένας κομματικός αλλά και προσωπικός θρίαμβος του Κυριάκου Μητσοτάκη. Στο συνέδριο ήταν παρόντες πεντέμισι με έξι χιλιάδες άνθρωποι και κανείς δεν ήθελε να φύγει. Αναφέρθηκαν πολλά θέματα, όπως το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το προσφυγικό και ο καινούργιος ποινικός κώδικας.

Βρίσκομαι δέκα ημέρες στην Αθήνα και βλέπω να κυκλοφορούν χαμογελαστοί άνθρωποι, αφού έχει επανέρθει η ασφάλεια. Είδα τα έργα που κάνει στα Εξάρχεια ο Δήμαρχος Αθήνας κ. Μπακογιάννης.

Ο Πρωθυπουργός θα λύσει το ζήτημα της έντασης με την Τουρκία, στις επαφές που έχει προγραμματίσει στο εξωτερικό.

Οι κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Ζακύνθου με έχουν βρει στόχο και νομίζουν ότι είμαι ένας εύκολος στόχος, αλλά το πολύ που μπορούν να μου κάνουν είναι σαπουνάδα. Δεν έχει ανάγκη συνηγόρων ο κ. Μπετίνης. Ο Πρόεδρος του ΟΔΑΖ Στάθης Μπετίνης είναι φίλος μου. Ήταν ένας πολύ καλός Πρόεδρος, αλλά όσο καλός και να είναι κάποιος, όταν αλλάζει μια κυβέρνηση, αντικαθίσταται, και το ξέρει και ο ίδιος ο κ. Μπετίνης αυτό.

Γιατί τώρα τους έπιασαν τα κλάματα στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ; Να μας πουν, ποια ήταν τα προσόντα της κας Τσαρίδου όταν την διόριζαν διοικήτρια του Νοσοκομείου.
Δεν ήμουν Πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου εγώ και μετά αντικαταστάθηκα; Ήμουν κακός Πρόεδρος και αντικαταστάθηκα; Δεν ήταν Πρόεδρος του ΟΔΑΖ ο Γιώργος Αντωνάκης, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και Πρόεδρος; Δεν τον άλλαξαν; Γιατί λοιπόν τον άλλαξαν; Έβαζαν Συριζαίους ή δικούς τους ανθρώπους, για να εφαρμόσουν το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να μείνει διοικήτρια του Νοσοκομείου η κα Τσαρίδου και να εφαρμόσει το πρόγραμμα της ΝΔ;

Τόσο στο Λιμενικό Ταμείο, όσο και στον ΟΔΑΖ, θα τοποθετηθούν νέοι Πρόεδροι. Κανένα όνομα δεν είναι ακόμα σίγουρο για αυτές τις θέσεις.

Εγώ δεν κρεμιέμαι στα μανταλάκια. Ας το χωνέψουν, ας το καταλάβουν στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ. Τις εκλογές τις χάσανε.»   

 


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: