Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019  
radio image
Now On Air (13:00 - 20:00)
Stigma DJs
Mainstream
Τρίτη, 03 Δεκεμβρίου 2019

Διονύσης Καμβάσης (Νέος Πρόεδρος ΟΔΑΖ)

Διονύσης Καμβάσης
Διονύσης Καμβάσης
Νέος Πρόεδρος ΟΔΑΖ

«Είμαι γέννημα θρέμμα Ζακυνθινός, αλλά λόγω της εργασιακής απασχόλησής μου δεν ζούσα στη Ζάκυνθο. Ως συνταξιούχος, εγκαταστάθηκα στο νησί τον περασμένο Μάϊο, είμαι πλέον μόνιμος κάτοικος Ζακύνθου. Συμμετείχα στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές και είμαι Αντιπρόεδρος στο Τοπικό Συμβούλιο Κυψέλης.

Έχω εμπειρία από διοικητικές θέσεις, δούλεψα 35 χρόνια στο δημόσιο, και συγκεκριμένα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, στο οποίο και ήμουν προϊστάμενος για περίπου δεκαπέντε χρόνια.

Διαθέτω πτυχίο γεωπόνου, αλλά όταν έδωσα εξετάσεις, το Υπουργείο Γεωργίας δεν έκανε προσλήψεις και έτσι με γραπτό διαγωνισμό πέρασα στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.

Είμαι πολιτικοποιημένο άτομο και έχω πολιτική δράση, στο Υπουργείο ήμουν επί σειρά ετών συνδικαλιστής, αλλά συνδικαλιστής του γραφείου και όχι του διαδρόμου. Ήμουν στο Δ.Σ του συλλόγου υπαλλήλων του Υπουργείου Δικαιοσύνης στο οποίο και είχα διατελέσει ταμίας και αντιπρόεδρος. Η αρχή μου, ήταν να έχω πάντα καλές σχέσεις με τους υπαλλήλους.

Δεν γνωρίζω πολλές λεπτομέρειες για τον ΟΔΑΖ, δεν έχω προλάβει να ενημερωθώ, ξέρω όμως ότι προσφέρει ένα πολύ σημαντικό έργο. Δεν γνωρίζω όλα τα μέλη του νέου Δ.Σ., θέλω όμως να δουλέψουμε για έναν ΟΔΑΖ οικονομικά ισχυρό και αυτάρκη.

Γνωρίζω ότι ο κ. Στάθης Μπετίνης έχει κάνει έργο και ελπίζω με την βοήθειά του να κάνω και εγώ έργο.

Ο ΟΔΑΖ είναι έξω και πρέπει να παραμείνει έξω από πολιτικές αντιπαραθέσεις, προσφέρει κοινωνικό έργο και η κοινωνική προσφορά είναι λειτούργημα.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: