Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Στάθης Λογοθέτης
Ξυπνήστε!!!
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019

Σπύρος Φαραός (Πρόεδρος Κοινότητας Αγγερικού)

Σπύρος Φαραός
Σπύρος Φαραός
Πρόεδρος Κοινότητας Αγγερικού

«Είναι δυνατόν να πάρει ο Δήμαρχος τα χρήματα από τον ΟΣΚ, που προορίζονται για να γίνουν έργα στα σχολεία μας;
Ο κ. Αρετάκης μας είπε ότι θα πάρει χρήματα από τον ΟΣΚ, την ΣΑΤΑ και την Πολιτική Προστασία, για να κάνει αγορές μηχανημάτων και οχημάτων για τα σκουπίδια. Αυτά δεν επιτρέπονται βάση του νόμου και αποτελούν αιτία πολέμου για εμάς.
Να πάει ο δήμαρχος να ζητήσει χρήματα για τα απορρίμματα και την ύδρευση από την κυβέρνηση και τους φίλους που λέει ότι έχει.

Ο κ. Αρετάκης όφειλε να γνωρίζει τα οικονομικά στοιχεία και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος. Ο κάθε ένας υποψήφιος Δήμαρχος, όφειλε να τα ξέρει. Επίσης Ο Δήμαρχος, θα έπρεπε να γνωρίζει την διαδικασία κατάθεσης του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού.

Ο Δήμαρχος χθες, εμφανίστηκε με ένα αφήγημα μας είπε ότι δεν είναι πολιτικός, όπως οι προηγούμενοι, αλλά Δήμαρχος. Δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοεί, αφού ασχολείται με τα κοινά, άρα είναι πολιτικός.

Κατά την χθεσινή σύσκεψη, ο Δήμαρχος ούτε λίγο, ούτε πολύ, μας είπε ότι προτεραιότητά του είναι τα απορρίμματα, το νερό και τα λύματα. Εγώ συμφωνώ ότι το θέμα των σκουπιδιών είναι μείζονος σημασίας και αφορά όλη την Ζάκυνθο, αρκεί όμως να μην πάνε στο περιθώριο τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Πρέπει να γίνει κατανομή της ΣΑΤΑ, και της νέας και της παλιάς, ώστε να δούμε τι αναλογεί σε κάθε Δημοτική Ενότητα και σε κάθε Κοινότητα. Δεν θα υποχωρήσουμε στην διεκδίκηση των έργων που έχουμε εμείς εντάξει στο Τεχνικό μας Πρόγραμμα.»  


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: