Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020  
radio image
Now On Air (08:00 - 10:00)
Στάθης Λογοθέτης
Ξυπνήστε!!!
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019

Κώστας Πέττας (Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Πόλης)

Κώστας Πέττας
Κώστας Πέττας
Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Πόλης

«Μετά και την χθεσινή τοποθέτηση του Δημάρχου κατάλαβα ότι ο κ. Αρετάκης δεν προτίθεται να φέρει το θέμα της ανάπλασης της οδού Ταβουλάρη στην Οικονομική Επιτροπή, ή θεωρεί ότι ακόμα και αν το φέρει, επειδή έχει την πλειοψηφία και είναι και Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής, θα περάσει η δική του άποψη, ότι το έργο δεν πρέπει να γίνει.
Ο Δήμαρχος, ανέφερε την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, που ήταν αρνητική ως προς την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου επί της προτάσεως Αρμένη. Εγώ λέω, ότι πρέπει να πάει το θέμα της Ταβουλάρη στην Οικονομική Επιτροπή, να συζητηθεί και να ακολουθήσει ψηφοφορία γιατί μπορεί να υπάρξουν διαφορετικές προσεγγίσεις, ακόμα και από μέλη της πλειοψηφίας.

Να έρθει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως θέμα προς συζήτηση, το έργο του Open Mall. Να μας πει εκεί ο Δήμαρχος τι εννοούσε χθες, όταν έκανε λόγο περί διαπλοκής για το έργο. Να κατατεθεί επερώτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και να απαντήσει ο Δήμαρχος, τεκμηριωμένα, τι εννοούσε.

Χθες είχα τον ρόλο του συντονιστή στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τον Δήμαρχο και τους Προέδρους των Κοινοτήτων. Ενημέρωσα τον Δήμαρχο, τόσο για την διαδικασία καταρτισμού του Τεχνικού Προγράμματος, όσο και για το που πρέπει να πηγαίνουν τα χρήματα της ΣΑΤΑ. Επίσης, μετά από δική μου τοποθέτηση, συζητήθηκε και το θέμα του έργου της ανάπλασης της οδού Ταβουλάρη. Τον ενημέρωσα για την χρηματοδότηση του έργου, και την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είπαμε χθες στον Δήμαρχο, ότι δεν μπορούσαμε να ψηφίσουμε ένα Τεχνικό Πρόγραμμα, για το οποίο δεν γνωρίζαμε τι περιλαμβάνει, δεν ξέραμε καν ποιο είναι.»


Ακούστε ολόκληρη την εκπομπή: